09.12.2021 |
Territoris.cat

Aitona inaugura la Casa Natal de Santa Teresa Jornet

Dilluns dia 9, coincidint amb la cloenda del 125è aniversari de la fundació de la Casa Asil amb una missa, amb la presència de l'Arquebisbe de Barcelona i el Bisbe de Lleida

Aitona inaugura la Casa Natal de Santa Teresa Jornet

Cartell inauguració Casa Natal Teresa Jornet interiorLa vila d’Aitona retrà, el pròxim dilluns 9 de gener, un nou homenatge públic a la figura de Santa Teresa de Jesús Jornet. L’Ajuntament inaugurarà la seva Casa Natal –situada al carrer Santa Teresa Jornet, 14- com a acte de cloenda del 125è aniversari de la fundació de la Casa Asil d’Aitona de les Germanetes dels Ancians Desemparats.

L’acte comptarà amb la presència de l’Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez; així com una representació de bisbes vinguts d’arreu de Catalunya i autoritats municipals, segons han confirmat des del consistori.

La jornada arrencarà a les 11 h amb una missa a la capella de la residència de les Germanetes. En acabar, està prevista la cloenda del 125è aniversari de la fundació de la Casa Asil d’Aitona i la inauguració de la Casa Natal. A més, al llarg de tot dilluns, es celebrarà una jornada de portes obertes a la llar de Santa Teresa Jornet i es podrà gaudir de l’exposició fotogràfica La devoció d’un poble a la seva Santa a l’antiga Casa Asil.

Aitona inaugura la Casa Natal de Santa Teresa Jornet
comentaris