20.10.2021 |
Territoris.cat

Alpicat aprova un pressupost de cinc milions d’euros per al 2018

Alpicat pressupostos 2018 interior
El consistori incrementa la partida destinada al Festival Circ Picat i a altres activitats culturals del municipi
Alpicat aprova un pressupost de cinc milions d’euros per al 2018

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alpicat va donar llum verda, al ple d'aquest dimecres, als pressupostos de la corporació per al 2018, que ascendeixen a un import de gairebé 5 milions d’euros. Des del consistori destaquen la dotació per a assumptes socials com la sanitat, l’educació i els serveis socials, així com per al medi ambient, l’esport i les millores en la via pública.

D'altra banda, els pressupostos inclouen l'ampliació a cinc del nombre d’agents municipals, així com un increment de la partida destinada al Festival Circ Picat i a altres activitats culturals del municipi, a més d'augmentar els recursos a l’emissora municipal Alpicat Ràdio. Pel que fa a associacions i entitats culturals del municipi es mantenen els ajuts.

Destaquen la dotació per a assumptes socials així com per al medi ambient, l’esport i les millores en la via pública

Joan Gilart ha fet una valoració global dels pressupostos en la que ha dit que “el principal objectiu és mantenir i, si és possible, ampliar tots els serveis que actualment tenim al municipi”. L’alcalde ha afegit que “l’equip de govern té previst realitzar diverses actuacions durant el 2018 que seran incorporades als pressupostos quan disposem del compromís de finançament mitjançant subvencions”.

Alpicat aprova un pressupost de cinc milions d’euros per al 2018
comentaris