La formatgeria Cal Quitèria i l'empresa Organa col·laboren per elaborar un formatge amb espirulina

El producte és un formatge tendre i de cabra elaborat amb espirulina 
Carles Pàmpols i Joan Solé amb el nou formatge tendre d'espirulina de Cal Quitèria ©CalQuitèria
photo_camera Carles Pàmpols i Joan Solé amb el nou formatge tendre d'espirulina de Cal Quitèria ©CalQuitèria

L'obrador de formatges Cal Quitèria d'Almacelles i l'empresa productora d'espirulina ecològica Organa han unit esforços per tal d'innovar en un producte i crear un formatge tendre de cabra amb espirulina

El formatge innovador es presentarà el pròxim 29 de gener a partir de les 18.00 hores en un acte al Museu d'Arquitectura i Urbanisme Josep Mas Dordal d'Almacelles

"Ens venia molt de gust fer un formatge d'espirulina, sobretot, tenint en compte que teníem el col·laborador a casa", explica el responsable de l'empresa Organa Espirulina, Joan Solé. Per la seva banda, el gerent de Cal Quitèria, Carles Pàmpols ha demostrat el seu agraïment vers aquesta aliança positiva i per haver pogut elaborar un producte amb "un alt valor dietètic i nutricional"

L'any 1974, les Nacions Unides van batejar l'espirulina com un dels millors aliments pel futur de la humanitat

En la presentació també hi participaran els responsables de la pizzeria almacellenca l'Expresso i el xef i mestre xocolater local, Ivan Pascual, ja que les dues empreses han incorporat l'espirulina en els seus productes; l'Expresso en una massa de pizza i Pascual en la creació d'un bombó de cacau i l'ingredient estrella. Tanmateix, en l'acte hi intervindrà la doctora en nutrició i professora de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida, Blanca Salinas per tal de divulgar les propietats beneficioses de l'espirulina.

Per tal d'assistir a la presentació cal realitzar una confirmació que es pot fer mitjançant un missatge de WhatsApp al 634 32 39 28.

Comentaris