13.06.2021 |
Territoris.cat

El Fruiturisme d'Aitona, millor experiència turística de 2019

La ruta de la flor del presseguer va néixer el 2011 a Aitona per posar en valor el paisatge i l'activitat agrícola del territori
Fruiturisme2.
Camps de presseguers florits a Aitona
El Fruiturisme d'Aitona, millor experiència turística de 2019

El Fruiturisme, la ruta de la flor del presseguer d'Aitona, ha estat premiada per la Generalitat de Catalunya com a millor experiència turística de 2019.

El Fruiturisme va néixer l'any 2011 amb l'objectiu buscar noves vies de difusió i promoció turística tot aprofitant i posant en valor el paisatge, l'activitat agrícola i la fruita dolça aitonenques

L'alcaldessa del municipi recollirà avui el corresponent premi de mans del president de la Generalitat i de la consellera d'Empresa i Coneixement. Ho farà en el marc dels Guardons del Turisme de Catalunya 2019, que es lliuren al Palau de la Generalitat a partir de les 18 h.

Aquesta distinció és un dels màxims reconeixements en matèria turística que atorga la Generalitat de Catalunya

Fruiturisme va començar oferint petites visites guiades pels camps fruiters de la vila i rutes per l'entorn d'Aitona per mostrar l'espectacle visual que ofereixen els camps de presseguers amb flor. El creixement continuat que ha experimentat el projecte ha permès, però, atraure a milers de visitants vinguts d'arreu del món i ampliar i potenciar al llarg de tot l'any les propostes que ofereix Fruiturisme.

Detalls de les flors dels camps de presseguers florits a Aitona. Imatge del 5 de març de 2019. (Horitzontal)

El Fruiturisme d'Aitona, millor experiència turística de 2019
comentaris