02.12.2021 |
Territoris.cat

L’Escola de Teatre, nova aposta cultural de l’Ajuntament d’Alpicat de cara al curs vinent

Es potenciarà l’intercanvi amb companyies i directors de teatre professional, aprofitant les seves estades a Alpicat, i també s’incentivarà la participació activa dels alumnes en les festes i actes del poble

Teatre Alpicat
Les preinscripcions es podran fer fins al 30 de juny.
L’Escola de Teatre, nova aposta cultural de l’Ajuntament d’Alpicat de cara al curs vinent

Seguint amb la línia dels darrers anys d’apostar fermament per les arts escèniques i la cultura en general, l’Ajuntament d’Alpicat oferirà, des de la seva Regidoria de Cultura, a partir del curs vinent a tota la població la possibilitat de formar part d’una nova activitat: l’Escola de Teatre.
Aquest projecte facilitarà formar-se en l’àmbit del teatre des de la primera infància. És un espai obert a totes les edats des d’on es vol potenciar l’aprenentatge d’aquesta disciplina i gaudir dels beneficis que aporta tant a nivell personal com social, així com el foment de la creativitat i de les capacitats expressives de les persones.

L’activitat es durà a terme els dimarts i els dijous a la Sala Petita de La Unió i diverses franges horàries segons  les  edats, que comprenen des dels 12 anys fins l'edat adulta.

Els grups es podrien modificar en funció de les necessitats i de les condicions epidemiològiques del moment.
Pel que fa als continguts, durant el curs, els alumnes tindran la possibilitat de treballar al teatre aprofitant els mitjans tècnics del mateix, per familiaritzar-se amb la tècnica en un espai adequat per a la pràctica de les arts escèniques.

A més, es potenciarà l’intercanvi amb companyies i directors de teatre professional, aprofitant les seves estades a Alpicat, i també s’incentivarà la participació activa en les festes i actes del poble.

El preu de l’activitat serà de 90€ i es farà efectiu en dos pagaments durant el curs, un en el moment de la matrícula i el segon al febrer. Per aquest curs 2021-2022, la matrícula serà gratuïta

Les preinscripcions es podran fer fins al 30 de juny a l’adreça de correu electrònic [email protected] adjuntant nom i cognoms de l’alumne/a i l’any de naixement. La formalització de la matrícula i el pagament es realitzaran del 13 al 20 de setembre, i l’inici de curs serà a l’octubre.

 

L’Escola de Teatre, nova aposta cultural de l’Ajuntament d’Alpicat de cara al curs vinent
comentaris