Pagès Editors es capbussa un any més en la literatura fosca del festival de novel·la negra de Barcelona

L'editorial lleidatana participa al festival BCNegra amb els títols de Raquel Gámez-Serrano i Montse Sanjuan
Pagès editors participa un any més en el festival de novel·la negra de Barcelona ©Pàgina oficial de la BCNegra
photo_camera Pagès editors participa un any més en el festival de novel·la negra de Barcelona ©Pàgina oficial de la BCNegra

Del 6 al 12 de febrer se celebra a Barcelona el reconegut Festival Internacional de Novel·la Negra, BCNegra. Enguany, l'editorial lleidatana, Pagès Editors hi torna a participar amb els títols de Raquel Gámez-Serrano i Montse Sanjuan, les dues unes grans conqueridores del gènere negre a la ciutat de Lleida i del panorama literari negre de Catalunya. 

Aquest any la temàtica del festival s'inspira en el concepte de la doble vida

El duet d'escriptores participarà en els actes del festival barceloní el pròxim 11 de febrer amb la taula rodona 'Blancaneu i el mirall', on presentaran els seus dos títols que conformen la col·lecció Lo Marraco Negre: 'Malabèstia' de Raquel Gámez-Serrano i 'Anna Grimm. Xarxes Criminals' de Montse Sanjuan. 

Malabèstia, premi Ferran Canyameres 2022

Una novel·la protagonitzada de nou per l'educadora social Gal·la Antich, qui en aquesta ocasió haurà d'anar d'investigadora fins a una urbanització inhòspita d'un poble de muntanya. 

Anna Grimm. Xarxes criminals

Un llibre que explica la història d'una parella de vida acomodada que s'avorreix i busca una mica d'excitació en els contactes sexuals que manté periòdicament amb altres personatges. Fins que un d'aquests contactes apareix mort...

Podeu consultar la programació del festival BCNegra en el següent enllaç

Programació del BCNegra amb les dues escriptores, Raquel Gámez-Serrano i Montse Sanjuan ©BCNegra
Programació del BCNegra amb les dues escriptores, Raquel Gámez-Serrano i Montse Sanjuan ©BCNegra

comentaris