S'alçarà Almacelles amb la victòria?

El poble del Segrià ha estat escollit d'entre 470 pobles per participar en el concurs Grand Prix de TVE i serà el segon poble de la zona de Lleida que hi participa des del 1995
Presentació d'Almacelles pel concurs Grand Prix
photo_camera Presentació d'Almacelles pel concurs Grand Prix. Foto: Oriol Almacellas

Un excitant capítol s'obre a Almacelles, ja que, el municipi s'unirà a la competició del prestigiós programa de televisió 'Grand Prix del Verano' de TVE. Dins d'una selecció escrupolosa que ha involucrat més de 470 localitats, Almacelles ha sigut escollida entre els catorze escollits, totes amb un objectiu clar: conquerir el premi principal de 30.000 €.

L'atmosfera vibrarà el proper 21 de maig, quan una caravana de 130 persones d'Almacelles posarà rumb a Madrid per a la filmació del primer episodi. Un grup eclèctic, amb 35 valents concursants, joves de 18 a 35 anys. Els altres 95 membres seran espectadors emocionats i acompanyants.

El camí cap a aquesta oportunitat única va començar amb un simple correu electrònic, una invitació que demanava un vídeo promocional del poble, mostrant els llocs més emblemàtics de la localitat i que eren capaços de fer. Aquesta tramesa audiovisual va captivar l'atenció dels organitzadors del programa, que van veure Almacelles com un bon candidat. 

A través d'aquesta aventura, Almacelles anhela escriure una nova pàgina a la història, aspirant a ser el segon municipi català en alçar-se amb el trofeu, després de l'històric triomf de Tordera el 1998. Seria un honor també ser el primer de la demarcació de Lleida aconseguint aquesta fita, continuant el llegat de Cervià de les Garrigues el 1995.

L'espectacle es desplegarà els caps de setmana de juliol, i per a garantir que cap resident es perdi la diversió, l'Ajuntament ja ha planejat instal·lar una pantalla gegant a prop de les piscines municipals. Si l'èxit sorprèn i Almacelles s'alça amb la victòria, el premi s'invertirà a fomentar els hàbits saludables entre els joves.

Comentaris