14.06.2021 |

Comença el muntatge del dispositiu per al 14-F a Mollerussa

Es faran tres processos de desinfecció, abans, durant i després de les votacions, i també s'ha programat un simulacre
El muntatge dels col·legis electorals pel 14-F a Mollerussa @ACN
El muntatge dels col·legis electorals pel 14-F a Mollerussa @ACN
Comença el muntatge del dispositiu per al 14-F a Mollerussa

El muntatge del dispositiu especial per a les eleccions al Parlament del 14-F a Mollerussa ha començat aquest dilluns amb l'arribada i instal·lació del material als Pavellons Firals. Els tres col·legis electorals del municipi es concentraran en aquest gran equipament per tal de garantir així la seguretat de votants i personal de les meses davant la covid-19. El responsable de la logística del dispositiu, Ramon Xinxó, ha explicat que es faran tres processos de desinfecció, abans, durant i després de les votacions. Així mateix, està previst que a finals de setmana es porti a terme un "simulacre" de com serà la jornada electoral amb personal de l'Ajuntament.

Ramon Xinxó ha explicat que seguint els protocols del Govern per desenvolupar amb seguretat la jornada d'eleccions al Parlament, es va decidir concentrar els tres col·legis electorals de Mollerussa als Pavellons Firals. Ara s'ha començat a distribuir l'espai i a delimitar els diferents punts de votació amb tanques que garantiran la distància de seguretat.

Tot estarà diferenciat, els mollerussencs i mollerussenques no podrà coincidir a l'interior del pavelló de forma massiva i s'intentarà que les cues sempre siguin a l'exterior

El responsable de seguretat del 14-F a Mollerussa, Ramon Xinxó @ACNEn aquest sentit, durant la jornada electoral es controlarà l'aforament del pavelló a través de les diverses càmeres de seguretat que hi ha instal·lades als pavellons.

S'ha començat a fer el muntatge i una vegada estigui es faran les primeres proves. Mentrestant, es farà un procés de desinfecció de tot el material i mobiliari. També està previst fer-ne un al llarg de diumenge i un darrer després de les eleccions.

Tot plegat perquè els ciutadans puguin votar amb la màxima seguretat possible

Els EPIs que hi haurà a cada mesa electoral a Mollerussa pel 14-FEn aquest sentit, Ramon Xinxó ha destacat que els Pavellons Firals són una instal·lació gran, que està ben ventilada, amb moltes portes d'emergència i finestrals que en conjunt fan que reuneixi les millors característiques per acollir el 14-F. Precisament en aquest mateix equipament, ja es va fer l'any passat un cribratge massiu per a ciutadans de tota la comarca del Pla d'Urgell.

Comença el muntatge del dispositiu per al 14-F a Mollerussa
comentaris