Costers del Sió i Raimat situan cinc vins entre els millors del món, en el premi internacional 'Mundus Vini'

Els vins de la DO Costers del Segre van competir amb 3.022 procedents de 42 nacionalitats, en un certamen internacional professional que ha esdevingut un dels concursos del vi més importants del món

 

Premi Internacional Mundus Vini Tast 2022 ©CostersSegre
photo_camera Premi Internacional Mundus Vini Tast 2022 ©CostersSegre

Els cellers Costers del Sió i Raimat van obtenir tres medalles d'or i dues de plata en el Gran Premi Internacional Mundus Vini que es va celebrar del 2 al 6 de març en la ciutat alemanya de Neustadt an der Weinstraße, situada en la regió vinícola de Renània-Palatinat. El jurat del certamen, que celebrava la trentena edició, va atorgar als vins Alto Siós 2018, Bosc Silvestre 2019 i 2020 Celistia Negre 2020 la màxima puntuació, que es va traduir en una medalla d'Or. Del mateix celler el vi Petit Comité 2019 negre, i El Molí 2018 del celler Raimat aconseguien la medalla de Plata.

Els vins de la DO Costers del Segre van competir amb 3.022 procedents de 42 nacionalitats, en un certamen internacional professional que ha esdevingut un dels concursos del vi més importants del món. La convocatòria se celebra dues vegades l'any des de 2014, una a la tardor, i l'altra al mes d'agost.

Premi Internacional del Gran Vi

Premi Internacional Mundus Vini ©ADlUMNA
Premi Internacional Mundus Vini ©ADlUMNA

L'objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix, està pensat per a oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d'una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l'orientació i la decisió de compra i, d'altra banda, arribi a un ampli públic.

El que per als consumidors de vi significa una orientació valuosa, suposa per als productors el reconeixement de la seva labor i els seus esforços. Els propis estàndards de qualitat poden mesurar-se dins del marc d'aquesta comparació internacional i els premis obtinguts permeten identificar els productes guardonats amb aquest distintiu de prestigi de cara a la seva comercialització.

   

Comentaris