Detingudes quatre persones per robatoris amb força o violència a Lleida

Tres dels arrestats van amenaçar o agredir els treballadors de les botigues per intentar fugir

Part de l'esquena del nou uniforme de la Guàrdia Urbana de Lleida

Data de publicació: dilluns 03 d’abril del 2023, 10:59

Localització: Lleida

Autor: Anna Berga
photo_camera Part de l'esquena del nou uniforme de la Guàrdia Urbana de Lleida - Foto: Anna Berga (ACN)

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut el cap de setmana quatre persones acusades de robar amb força o violència en diversos establiments i uns magatzems de la ciutat. Un dels casos va tenir lloc dissabte en un supermercat del carrer Comtes d'Urgell. Un home va sostreure diversos productes de la botiga, se'ls va amagar entre la roba que duia i quan es dirigia a la sortida va ser enxampat per una treballadora del local. Es va iniciar una discussió i el lladre va amenaçar la dona i la va agafar pel coll. Un altre treballador va intentar ajudar-la i també va ser agredit per l'home, moment en el qual van arribar els agents, que van detenir l'agressor, de 26 anys. Les víctimes van ser ateses al CUAP amb contusions i ferides lleus.

Així mateix, un home va sostreure també dissabte dos rellotges de polsera i uns auriculars valorats en 115 euros en una botiga d'electrònica del carrer Sant Antoni. El responsable de l'establiment se'n va adonar i va sortir del local per perseguir el lladre, que el va agredir. Instants després van arribar els agents de la Urbana, que van detenir l'home, de 24 anys, per un delicte de robatori amb violència.

L'endemà, diumenge dia 25, la Guàrdia Urbana va fer dues detencions més. En primer lloc, van arrestar un home que va ser enxampat a la sortida d'un supermercat de la plaça del Treball amb dues ampolles de vi que no havia pagat. L'autor del robatori va amenaçar el treballador de l'establiment i hi va començar a forcejar per tal de fugir. Els agents van detenir l'home, de 23 anys, per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Finalment, la Urbana va detenir el mateix diumenge un home de 27 anys acusat de sostreure un ordinador portàtil d'uns magatzems ubicats al carrer Camí de Picos. L'home va ser arrestat per un delicte de robatori amb força i resistència i desobediència als agents de l’autoritat, atès que durant la seva detenció va intentar fugir del lloc i es va resistir.

Comentaris