La Diputació de Lleida organitza una jornada d’intercanvi entre les Oficines de Turisme

Inauguració de la Jornada d'InterOficines de la Dipoutació de Lleida a Tremp
photo_camera Inauguració de la Jornada d'InterOficines de la Dipoutació de Lleida a Tremp

L'Epicentre del Pallars Jussà, amb seu a Tremp, va acollir ahir la Jornada d'InterOficines, organitzada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. La finalitat d’aquesta trobada era que els diferents responsables de les oficines de turisme de les comarques de Lleida poguessin intercanviar informació i material promocional de les seves comarques respectives i així poder millorar la informació reben els turistes.

L'acte d'inauguració de la Jornada d'InterOficines va comptar amb la participació de Juli Alegre, director del Patronat de Turisme, i de Maria Pilar Cases, vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, que va donar la benvinguda als assistents i va agrair a la Diputació de Lleida la decisió de celebrar aquesta trobada a l'Epicentre de Tremp.

Alegre ha explicat que la trobada s’organitza amb l'objectiu que tots els responsables de les oficines del territori puguin conèixer de forma transversal l'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida, amb la finalitat de poder ser més eficients i donar una millor atenció als turistes que ens visiten. El director del Patronat de Turisme també ha volgut destacar la importància de les oficines, ja que molts cops són el primer contacte entre el turista i l’entorn.

Durant la jornada els responsables de les diferents oficines de turisme dels diversos consells comarcals han fet una breu explicació dels principals productes i recursos turístics que el visitant pot trobar a cadascuna de les seves contrades i també dels fullets i tríptics promocionals de què disposen.

La Diputació de Lleida, que ha emmarcat aquesta trobada dins del Pla d'Accions 2018 del Patronat de Turisme, vol que aquest contacte entre Oficines de Turisme es mantingui i que serveixi també de formació per als tècnics que hi treballen.

comentaris