Xavi Fernández ha creat el torneig el web clickandwin.ferplay.cat

Xavi Fernández rodejat de participants de la primer edició del torneig
photo_camera Xavi Fernández rodejat de participants de la primer edició del torneig

El projecte va arrencar l'any passat en període de proves i va comptar amb 216 participants, en la nova edició, i abans de començar el torneig ja s'han registrat 160 inscripcions.

Xavi Fernández Niubó és un gestor esportiu de Mollerussa que ha volgut diversificar la seva activitat com a monitor en clubs de la demarcació de Lleida, amb una iniciativa pionera que pretén divulgar l'activitat empresarial lleidatana amb un torneig virtual, que combina lleure i coneixements del territori, i que compta amb la col·laboració d'una vuitantena d'empreses de la demarcació de Lleida.

Patrocinadors del torneig Click&WinEl torneig es fa a través del web clickandwin.ferplay.cat, en el que el participant s'ha d'inscriure gratuïtament, i respondre una pregunta que es penja diàriament i que fa referència a una de les empreses que hi participen. El torneig s'inicia al mes de febrer i es prolongarà fins al desembre, en aquest període es faran rondes (Play) de classificació, que ja tindran premi, i es farà una final al mes de novembre de la que en resultaran deu guanyadors, els concursants que hagin respost més preguntes, es repartiran 3.000 euros en premis.

Amb aquesta iniciativa Xavi Fernández pot finançar projectes esportius com tornejos i competicions entre els diferents clubs amb els quals col·labora, una manera de fomentar també la pràctica esportiva i l'activitat física.

Comentaris