Es fa efectiva la inhabilitació de Bernat Solé com a delegat del Govern a Lleida, un cop notificada la sentència

Montse Bergés, es posarà al capdavant de la delegació del Govern, i es convertirà en la primera dona que assumeix aquest càrrec en el moment que  el Govern faci efectiu el seu nomenament en Consell de Govern
Bernat Solé valora la inhabilitació del Tribunal Suprem ©JosepAPérez
photo_camera Bernat Solé valora la inhabilitació del Tribunal Suprem ©JosepAPérez

La inhabilitació de Bernat Solé com a delegat del Govern a Lleida s'ha fet efectiva aquest dilluns, un cop se li ha notificat la sentència del Tribunal Suprem, que ratifica la condemna per desobediència durant l'1-O quan era alcalde d'Agramunt. La Sala Penal es va reunir el 16 de novembre per abordar el recurs presentat per Solé contra la sentència del TSJC del 20 de setembre de 2021. L'alt tribunal va fer pública la confirmació de la inhabilitació dos dies després, però Solé encara no havia rebut la notificació, fins aquest dilluns.

Montse Bergés, serà la nova delegada del Govern a Lleida ©ERC
Montse Bergés, serà la nova delegada del Govern a Lleida ©ERC

Com ja es va anunciar, Montse Bergés prendrà el relleu a Solé i es convertirà així en la primera dona que assumeix aquest càrrec. Bergés era la cap de l’oficina de la Delegació del Govern des del juny del 2021, quan va deixar el gabinet d’alcaldia de l’Ajuntament de Lleida. També és la secretària d’acció política i sectorial de la Federació d’ERC de Lleida. Entre 2003 i 2011, havia estat regidora a la Paeria. 

Montse Bergés és llicenciada en Ciències Biològiques per la UB i té un màster en Ordenació i Gestió del Territori i el Paisatge per la UAB. Durant la seva trajectòria professional també ha exercit de professora de secundària, de professora col·laboradora de la UOC i de tècnica ambiental en diferents empreses.


 

Comentaris
Més a Societat
Entering on the requested page Skip advertisement