La Farmàcia Torres de Mollerussa celebra 40 anys d’història

La història de la Farmàcia Torres va començar-se a escriure el 12 de març de 1980

farmacia banner

Els aniversaris d’empresa són un bon motiu per celebrar-los. Són el resultat de moltes il·lusions, de reptes assolits i superats, d’esforços compartits entre els treballadors, treballadores i els responsables d’un negoci. 

La celebració s’engrandeix si, a més, es tracta d’una empresa que neix de l’esforç familiar i que, integrada en el teixit del comerç local, esdevé punt de referència en quant a la salut de tots els ciutadans.

Aquest és el cas de la Farmàcia Torres de Mollerussa.

Imatge Farmàcia Torres Mollerussa

Els inicis de la Farmàcia Torres
Enguany fa 40 anys que la Farmàcia Torres va obrir la porta, per primera vegada, a la capital del Pla d’Urgell. En aquell moment, la Farmàcia Torres es convertia en la tercera que tenia el municipi.

La farmàcia va néixer del projecte personal d’una dona emprenedora com l’Enriqueta Torres Solé
, la primera generació de la família Torres que decidí dedicar-se a aquest món.

La Sra. Torres s’havia llicenciat en Farmàcia a la Universitat de Barcelona l’any 1957 i ja, durant la carrera, havia demostrat les seves inquietuds professionals participant en diverses càtedres formatives. Posteriorment, es col·legià el 31 de juliol de 1963 al Col·legi de Farmacèutics de Lleida, del qual exercí les tasques de Directora de Laboratori i Vocal de la Junta de Govern. Al mateix temps, va obrir, per primera vegada, la farmàcia de Gimenells.

IMG_5868 ok

La passió per la feina, el món de la sanitat i l'atenció al públic van ser les autèntiques vocacions de la Sra. Torres;  van ser, alhora,  la combinació que la caracteritzà durant els trenta-quatre anys que va estar al capdavant de la farmàcia.​

La Farmàcia Torres al segle XXI
L’any 2002, l’empenta de la Sra.Torres es va confirmar amb la inauguració de l’Ortopèdia del Canal, un servei destinat a facilitar la vida quotidiana dels usuaris. L’ortopèdia disposa de la llicència del Departament de Salut per dispensar productes sanitaris a mida; està adherida, per tant, al CATSALUT.

L'any 2014, traspassà la farmàcia a la seva filla Olga Casañas Torres, qui comparteix la seva mateixa estima per l'ofici. S’iniciava, així, oficialment, el camí de la segona generació Torres al capdavant de la farmàcia.

Tot i els canvis i les adaptacions pròpies del pas del temps, la Farmàcia Torres manté, en mans de l’Olga Casañas, la mateixa il·lusió del primer dia per seguir treballant en benefici de tothom i per poder donar consell farmacèutic a tots aquells que ho necessitin. Aquesta és la seva única i veritable raó de ser.

L’atenció personalitzada és i ha estat objectiu prioritari al llarg de tots aquests anys, juntament amb la realització precisa de fórmules magistrals, l’homeopatia, la dermocosmètica, la dietètica i l’ortopèdia, àmbits des dels quals s’ha pretès oferir un servei el més integral possible.

IMG_5868 ok

Entre les novetats tecnològiques de què es disposen a la Farmàcia Torres, destaca el Sistema Personalitzat de Dosificació de Medicaments (SPD) que permet preparar la medicació setmanal en bosses classificades per dies i franges horàries. El fet que sigui també una farmàcia robotitzada implica que la dispensació és molt més ràpida i segura. Ambdós serveis són únics al Pla d’Urgell. IMG-20200311-WA0011

 

Com a novetat des de l’1 de gener, la Farmàcia Torres ha canviat el seu horari d’atenció al públic. Actualment obre de 9.00 a 21.00 h, oferint un servei continuat.

Enguany, aprofitant el seu quarantè aniversari, la Farmàcia Torres ampliarà les instal·lacions amb la intenció d’unificar tots els serveis. S’ha previst fer aquest canvi durant l’estiu i suposarà la incorporació de l’ortopèdia en un mateix espai –actualment és en un local proper–. D’aquesta manera, l’usuari de la Farmàcia Torres tindrà a la seva disposició una atenció i uns recursos molt més còmodes i eficients, adreçats, des de sempre i per molts anys més, a la vostra salut i benestar. IMG-20200311-WA0006 (2)

   Un equip professional que celebra una trajectòria  compartida  
aniversari

Comentaris