27.11.2022 |

Innovart, construint entre la saviesa tradicional i els nous materials

L’empresa de construcció Innovart, situada a Torrefarrera, ofereix als seus clients una àmplia gamma de serveis que van molt més enllà del que habitualment es vincula al món de les constructores

Projectes d'Innovart
Projectes d'Innovart
Innovart, construint entre la saviesa tradicional i els nous materials

L’ampli ventall de possibilitats constructives que desplega Innovart va des de la bioconstrucció a la creació d’habitatges container, passant per les construccions efímeres i els treballs de restauració i conservació del patrimoni de tots. 
 

Professionalitat i rigor al servei del patrimoni històric
Tot i la fermesa dels fonaments d’aquesta empresa familiar de segona generació, que du a l’esquena més de vint-i-cinc anys de trajectòria, Innovart es refundà l’any 2010. Ho feu oferint als seus clients els serveis habituals de construcció i incorporant altres especialitats com ara la certificació oficial que els acredita per treballar amb patrimoni històric arquitectònic i escultòric.

Innovart és especialista en treballs amb pedra, tàpia i tècniques antigues de construcció, fet que la situa en un nom paradigma empresarial

Entre altres testimonis del patrimoni cultural i històric ponentí, Innovart ha intervingut en la conservació del campanar de la Seu Vella, l’antic convent del Roser, l’església de Santa Maria de Gardeny o les Fonts de Guissona. També en multitud de masies i cases pairals particulars de decennis d’història.

Innovart
Intervenció d'Innovart al campanar de la Seu Vella de Lleida.
 

Projectes de construcció 360° per a particular i empreses
Un altre dels grans puntals d'equip d'Innovart és que ofereix un acompanyament total, des de l’esborrany a l’entrega de claus, a tothom qui somiï construir el seu propi habitatge.

L’assessorament en aquests first steps és una peça clau per ajustar al màxim els objectius i les idees de qui fa l’encàrrec a les possibilitats tècniques i materials, així com perquè cada projecte s’adeqüi a la perfecció a les necessitats concretes de la clientela i proporcioni a aquesta la qualitat de vida imaginada.

Innovart exerceix de constructora així com de promotora i immobiliària, oferint des del solar on erigir l’edifici a la gestió de la concessió de crèdits.

La cimentació, la realització de l’estructura, els tancaments, i fins i tot els acabats estan contemplats en els projectes d’Innovart.

A més, l’equip d’Innovart realitza reformes parcials i integrals de vivendes i locals comercials sense intermediaris

Innovart

Construcció efímera, quan no existeixen els límits
L’objectiu de complir el més eficient possible amb les idees dels seus clients fa que la inversió d’Innovart en I+d+i sigui un pas recorrent en el seu calendari. En aquest aspecte, cal indicar que l’empresa compta amb personal qualificat i tècnics titulats que desenvolupen les tècniques i les habilitats concretes requerides en cada intervenció.

A més, aposten per la formació contínua i disposen a Torrefarrera d’una nau-taller de 500 m2 on desenvolupen tota mena de treballs al detall en polièster, termoplàstics, fibra de carboni i altres polímers d’arquitectura efímera, tant per particulars com per empreses o institucions. Així, donen forma a escenaris, aparadors, petites construccions, etc.

Construcció efímera d'Innovart

Innovart, la mirada posada en el passat, el present i el futur
Innovart explora contínuament amb el concepte de qualitat, ja sigui la qualitat i l'especialització dels serveis que ofereix, la qualitat dels materials amb els quals treballa i la qualitat a l'hora de l’execució. No és d’estranyar, doncs, que “Obres de qualitat, qualitat de vida” sigui molt més que el seu lema.

A més d’aquest compromís amb els clients, basat en la formació i l’experiència, intervé en el seu modus operandi la proximitat entre la seva base d'operacions i el territori.

Innovart aposta per optimitzar el procés constructiu de la plana ponentina en fórmules que van des de la creació de blocs de pisos plurifamiliars a habitatges unifamiliars.

Innovart

Innovart, construint entre la saviesa tradicional i els nous materials
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement