06.05.2021 |

SALUT, EMOCIONS I OCI NOCTURN SERAN ALGUNS DELS TEMES QUE S'ABORDARAN EN UNES JORNADES VIRTUALS

Com està vivint la gent jove la pandèmia de la Covid-19?

CC BY-NC 2.0Charles Tibble
La jornada és la prèvia del I Congrés Internacional DOTS a l’Àgora: 'La salut dels joves d’avui, el benestar del futur' - Foto: CC BY-NC 2.0 - Charles Tibble
Com està vivint la gent jove la pandèmia de la Covid-19?
 

Com està vivint la gent jove la pandèmia de la Covid-19? Aquest és l'eix de la jornada La joventut en temps de confinament que tindrà lloc aquest dijous a la tarda en línia i que ha estat organitzada per la Càtedra de desenvolupament d'organitzacions i territoris saludables (DOTS) de la Universitat de Lleida i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Oberta a tothom que vulgui participar-hi, la trobada virtual s'ha estructurat en dos taules redones. Una, sobre la responsabilitat i el compromís social del jovent durant el confinament, i l'altra, de la joventut en el desconfinament.

La jornada la joventut en temps de confinament és una activitat prèvia del que a l'abril serà el I Congrés Internacional DOTS a l’Àgora: 'La salut dels joves d’avui, el benestar del futur'

En la primera hi participaran David Serey (professor a la Universitat d'Atacama-Xile), Mireia Bolíbar (professora de la UdL) i Marta Escolà (responsable de l'Àrea de prevenció i intervenció en addiccions de l'Ajuntament de Lleida) que parlaran del cas de Xile, així com de la salut del jovent durant el confinament, de les seues condicions de vida i ocupacions. A la taula també hi serà Alex Olondriz (estudiant del grau d'Educació primària dual de la UdL) que parlarà de les sensacions viscudes com a jove.

En el segon blog, hi tornaran a ser Serey i Bolíbar i s'hi incorporarà Melani Cassarino (tècnica de salut a Creu Roja) que parlarà de la sensibilització sobre la Covid-19 en l'oci nocturn a joves. Alex Olondriz també hi participarà per explicar què passa a les trobades amb amigues i amics.

Després de les taules s'obrirà un debat que serà clos per la directora de la Càtedra DOTS, Isabel del Arco.

Com està vivint la gent jove la pandèmia de la Covid-19?
comentaris