23.02.2020 |
Territoris.cat

Miquel Pulido i Josep M. Romero creuen el desert del Marroc amb un Seat Panda

Miquel Pulido i Josep M. Romero amb el Seat Panda Marbella de l'any 1996
Miquel Pulido i Josep M. Romero amb el Seat Panda Marbella de l'any 1996
Miquel Pulido i Josep M. Romero creuen el desert del Marroc amb un Seat Panda

Miquel Pulido i Josep M. Romero sortien el 8 de març, cap al desert del Marroc per participar en la prova de llarga distància Panda Raid, una competició pels nostàlgics dels mítics vehicles que va comercialitzar la marca Fiat i també amb petites modificacions Seat, l'any 1980. Els lleidatans van compartir experiència amb 458 pilots arribats de tot el món.

Els pilots lleidatans tenien com a objectiu poder finalitzar la prova, de set etapes, durant vuit dies per territori marroquí, sense equips de navegació electrònic, tan sols utilitzant les indicacions físiques de l'organització, una brúixola, el llibre de ruta i molta intuïció. Amb aquestes eines i la bona preparació del Seat Panda Marbella de l'any 1996, el Team Aspardenya Vilabarca, travessava la meta en la posició 128, tot un repte per Miquel Pulido i Josep M. Romero.

Miquel Pulido i Josep M. Romero amb el Seat Panda Marbella de l'any 1996 1

Sobre Panda Raid

Ral·li amateur de llarga distància i resistència que se celebra anualment al març, on tres-cents setanta-cinc d'equips decideixen desafiar la suprema llei del sentit comú i llançar-se a una aventura old school a bord d'un vell Panda (o també Marbella). Es desenvolupa al Marroc a través d'un recorregut de 7 etapes, que en alguns casos posen a prova les capacitats físiques i mentals dels equips, valors suprems d'un esforç mecànic i de camarades que pretén deixar enrere, almenys per uns dies, la bullícia de la civilització i la dependència de la tecnologia. L'important no és el temps ni la velocitat; superar Panda Raid implica abans de res arribar a la meta.

Comentarios