17.09.2021 |
Territoris.cat

Nova edició de #EllasSonDeAquí per recolzar projectes de dones esportistes

Els representants del CBB Lleida i el CEPU en l'acte de lliurament dels suports de Livinda
Les guanyadores lleidatanes de l'edició anterior de '#EllasSonDeAquí'
Nova edició de #EllasSonDeAquí per recolzar projectes de dones esportistes

#EllasSonDeAquí ha obert el termini per presentar projectes a la tercera edició de la seva convocatòria de suport a les esportistes de l'Estat. En aquesta tercera convocatòria, la plataforma repartirà de nou 20.000 euros per a la temporada 2019/2020 en forma de patrocini entre els projectes esportius triats d'entre tots els presentats. La nova convocatòria admetrà prjectes a partir d’aquest dijous 13 de desembre fins el 15 d'agost, i les guanyadores es coneixeran durant el mes d'octubre de 2019.

La plataforma #EllasSonDeAquí és un projecte impulsat per la marca de pomes Livinda del Grup Nufri amb l'objectiu d'ajudar econòmicament les dones esportistes espanyoles a complir els seus somnis

Ignasi Argilés, director de producció i comercialització del grup Nufri i responsable de la marca Livinda, manifesta que estan molt orgullosos dels resultats que acompanyen la iniciativa, en què s'ha aconseguit involucrar més de 600 esportistes, de 15 comunitats autònomes, de 37 modalitats esportives i complir 9 somnis. #EllasSonDeAquís'ha convertit en el projecte que descriu la filosofia de la nostra casa, apel·lant a valors com l'esforç i posant, èmfasi en la necessitat d'apreciar el nostre, remarca. Argilés afegeix que l'objectiu d'aquesta tercera edició és aconseguir més suports rellevants i poder arribar a més dones esportistes, que la comunitat 'EllasSonDeAquí' creixi per seguir conscienciant la societat de la falta de recursos i oportunitats que pateix l'esport femení al nostre país. El responsable de Nufri també agraeix la col·laboració desinteressada i imprescindible de les ambaixadores, un suport sense el qual no haguéssim arribat tan lluny, conclou.

La plataforma es recolza en valors com són el territori i la proximitat, i vol recompensar l'esforç de les nenes, noies i dones, esportistes estatals, que moltes vegades han de renunciar als seus objectius per falta de recursos

Com participar-hi

Per participar, com en les passades edicions, s'han d'inscriure els projectes a www.EllasSonDeAquí.com omplint el formulari que apareix a l'apartat participa i incloure un vídeo on les protagonistes expliquin quin és el seu somni esportiu. També s'ha d'incloure una fotografia de l'esportista o membres de l'equip i/o club que presenten el projecte.

Per a aquesta edició, #EllasSondeAquí compta amb la col·laboració de les plataformes GoFundme i Apontoque, que recolzaran els projectes presentats a la convocatòria que vulguin sumar-se a l'opció de micromecenatge o crowdfounding, compartint-los a les seves pàgines web per sumar més fons mitjançant les donacions dels ciutadans.
 


 

Nova edició de #EllasSonDeAquí per recolzar projectes de dones esportistes
comentaris