El projecte Mangrana vol fer el salt virtual a través del micromecenatge

El projecte cooperatiu, que aposta per recolzar la cultura contemporània, s'ha marcat un objectiu de 16.000 euros per establir-se en l'entorn digital

Campanya de micromecenatge de Mangrana
photo_camera Campanya de micromecenatge de Mangrana

El projecte cooperatiu 'Mangrana, cultura contemporània' ha engegat una campanya de micromecenatge per tal d'assegurar el seu salt a l'esfera digital a través de la plataforma TotSuma.

Resten 36 dies per aconseguir l'objectiu econòmic d'aquesta campanya

Mangrana és una publicació trimestral especialitzada en cultura contemporània on es convida als lectors a endinsar-se en l'elaboració d’una obra, entendre alguns processos de la creació artística i gaudir en format imprès d'algunes de les seves peces. 

Una publicació en paper creada des de l'art i per a l'art que vol revolucionar també el món virtual per tal de crear sinergies artístiques.

És per aquest motiu que ha engegat una campanya de micromecenatge per digitalitzar-se. Així, vol crear un espai digital participatiu i col·laboratiu amb el qual poder interactuar arribant a trobar artistes concrets dels diferents sectors artístics: arts visuals, performatives, escèniques, musicals i un llarg etcètera.

Amb els donatius de la campanya, entre altres, els mecenes obtindran diverses recompenses, com ara els 3 primers números de la revista, un lot corporatiu, entrades a diversos esdeveniments culturals (FiraTàrrega, Dansàneu o Galaticat), un lot de llibres o un lot d'arts visuals de Rebeka Elizegi i Sònia Alins.

Mangrana es consolidà a través de la iniciativa de Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de LleidaNoms destacats del món de la cultura i l'art contemporani recolzen la iniciativa de Mangrana, com ara la reconeguda artista Sònia Alins, l'escriptor i actor Jordi Villacampa, el director del Museu Jaume Morera, Jesús Navarro; el coordinador de les exposicions del Centre d'Art la Panera, Antoni Jové; o la galerista Roser Xandri, al capdavant de l'Espai Cavallers de Lleida.

Comentaris