28.10.2021 |
Territoris.cat

Et regalem una cistella si ens expliques que has demanat als Reis aquest any

Participa en el sorteig de la CISTELLA DE REIS DE TERRITORIS.CAT i emporta't una representació de productes de proximitat de les Garrigues, del Pla d'Urgell i de les comarques del Pirineu. 

Panera Reis interior
Una cistella amb els productes de proximitat de la plana i muntanya.
Et regalem una cistella si ens expliques que has demanat als Reis aquest any

El grup Territoris.cat vol celebrar amb tots vosaltres la seva presència a les comarques del Pla d'Urgell i les Garrigues i des del passat 1 de novembre, també, a la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya, amb l'equip de Viure als Pirineus.

Territoris.cat es defineix -des de la seva fundació- per la seva filosofia d'informació de proximitat, i és per això que volem mostrar part de la riquesa i diversitat d'aquests territoris en una CISTELLA de REIS molt especial, que conté una selecció de productes molt preuats, fins i tot arreu del món, per la seva alta qualitat. Volem agrair als diversos productors la seva col·laboració, gràcies a la qual podem oferir aquest magnífic lot, representatiu del millor que tenim a casa nostra.

La cistella contindrà productes tan diversos com l'Oli Verdgroc Verge Extra de la Cooperativa del Camp de Cervià; 1780, del Celler del Castell del Remei; productes d'El Rebost de Ponent de Castellnou de Seana; productes de Cal Valls de Vilanova de Bellpuig; Formatges Camps; Vinagre de vi de Cava rosé de Vinagres Castell de Gardeny; torró de Pastisseria Tricas de Mollerussa; fruita del Pla d'Urgell; lot de llibres d'Edicions Salòria; embotit de Casa Bernadí (Noves de Segre), 2 forfets de Tot Nòrdic; 1 Salt de caiguda lliure amb Saltamos.esLa Molina, 2 forfets de dia. I en primícia, el joc de taula de VICTUS, de l'editorial DEVIR.

Ens agradaria conèixer que heu demant als Reis per aquest 2015. Us animen a participar en aquest sorteig! Escriviu-nos sota aquesta publicació, en l'apartat de comentaris, el que heu demanat per aquest any als Reis Mags. En participar, veureu que se us obre el compte de Facebook, per tal que us registri com a participants. Podeu participar-hi fins a les 20,00 h de dijous 8 de gener de 2015. 

Si no teniu compte de facebook podeu participar enviant un correu amb les vostres dades i el que heu demanat a: [email protected]

Amb aquesta iniciativa volem compartir amb tots vosaltres, la nostra il·lusió per treballar al servei del territori, donant suport als productors de les nostres comarques, que s'esforcen diàriament per situar els seus productes de proximitat en primera línia. 

Et regalem una cistella si ens expliques que has demanat als Reis aquest any
comentaris