07.12.2022 |
Territoris.cat

Ramon Boixadera dirigirà el Patronat de Promoció Económica de la Diputació de Lleida

Ramon Boixadera
Ramon Boixadera
Ramon Boixadera dirigirà el Patronat de Promoció Económica de la Diputació de Lleida

Ramon Boixadera dirigirà el Patronat de Promoció Económica de la Diputació de Lleida (PROMECO) a partir de l'1 de desembre. Lleidatà amb un extens palmarès professional, Graduat en Administració i Direcció d'empreses per la Universitat Internacional de la Rioja, Diplomat en Ciències Empresarials i Llicenciat en Educació Física per la Universitat de Lleida, com a més destacats del seu currículum.

Boixadera va iniciar-se en càrrecs de gestió essent gerent de l'Associació Lleidatana d'Handbol i del Club Esportiu Lleida Llista Blava. El 2005 es va incorporar com a tècnic superior a la Gerència de Serveis d'Esports de la Diputació de Barcelona, assumint tasques vinculades amb la coordinació amb serveis centrals de Diputació de Barcelona en els àmbits de relacions internacionals, indicadors de gestió, formació, sistemes d'informació i comunicació, entre altres; essent el promotor i coordinador del programa Euro Sport Health, un projecte cofinançat per la Comissió Europea.

L'any 2013 es va incorporar com a Cap de Subsecció de Suport a les Iniciatives Empresarials Locals del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona. Durant tots aquests anys ha impulsat a la demarcació de Barcelona diferents projectes i programes vinculats al suport a les empreses i a les persones emprenedores com Nexus, Accelera el Creixement, Reempresa, Cultura Emprenedora a l'Escola, Recull d'activitats de suport al teixit empresarial' i el programa de formació a tècnics locals.
Aquesta activitat professional s'ha vist complementada també amb la docència, exercint formació vinculada al món de la gestió esportiva i assumint també responsabilitats en grans esdeveniments esportius en l'àmbit internacional.

Ramon Boixadera dirigirà el Patronat de Promoció Económica de la Diputació de Lleida
comentaris