21.10.2020 |
Territoris.cat

S'incrementen el casos positius de coronavirus a Lleida, cap de greu

Ingressen a l'hospital l'Arnau de Vilanova dues dones de 77 i 84 anys i un home de 54 anys que està controlat a casa

El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i Divina Farreny, Pere Godoy
El delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i Divina Farreny, Pere Godoy
S'incrementen el casos positius de coronavirus a Lleida, cap de greu

 Ja són tres les persones que han donat positiu en coronavirus a la demarcació de Lleida, segons ha informat aquest dimarts el departament de Salut. Es tracta de dues dones de 77 i 84 anys que estan ingressades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, una de les quals en estat lleu. L'altre és un home de 54 anys veí de Lleida que està en observació a casa, tal com ha explicat la gerent de la Regió Sanitària Lleida, Divina Farreny.

La veïna de Castellserà de 82 anys que va morir a casa seva diumenge i que també havia viatjat amb el grup de l'Imserso a Benidorm ha donat negatiu en covid-19

El cap del servei de vigilància epidemiològica Pere GodoyL'altra veïna que va viatjar amb ella, de 84 anys, és una de les persones que han donat positiu, així com una altra dona de 77 anys que també va anar amb elles a Benidorm. És per això que Salut ha recomanat autoaïllament domiciliari a les 56 persones de diversos municipis lleidatans que anaven en aquest viatge en autocar. També s'ha demanat que no surtin al carrer a amics i familiars que van estar en contacte amb l'home de Lleida contagiat, en estat lleu, i al qual se li fa seguiment a casa.

Cartell informatiu sobre el tancament preventiu de la Biblioteca Municipal de CastellseràEl cap del servei de vigilància epidemiològica i resposta a emergències de Salut Pública a Lleida, Alt Pirineu i Aran, Pere Godoy, ha explicat que la font d'infecció en tots tres casos és de fora de Lleida.

La situació a Lleida és tranquil·la, coneguda i controlada i recorda que cal seguir amb el protocol de detecció de casos per aïllar-los i evitar la transmissió 

Pere Godoy assegura que si es fan les coses correctament, és una situació que es pot controlar tot i que hem d'estar alerta, però estem en una situació de risc moderat.

Per la seva banda, el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, ha explicat que s'ha creat una comissió de coordinació formada per responsables de departaments de la Generalitat, Mossos, Bombers, Protecció Civil i forenses per actuar de manera coordinada en els casos i situacions que es puguin plantejar tant de la plana de Lleida com del Pirineu.

En aquest enllaç  del Canal Salut hi trobareu informació actualitzada i recomanacions respecte al coronavirus

S'incrementen el casos positius de coronavirus a Lleida, cap de greu
comentaris