UGT i CCOO Lleida denuncien que la situació d'avui no ha millorat des de la crisi

Manifestants CCOO i UGT Lleida
photo_camera Els manifestants de CCOO i UGT Lleida durant la protesta davant la COELL

Nova protesta a Lleida d'UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida per la recuperació dels salaris i per unes pensions dignes

La mobilització, que porta per lema 'Ara ens toca a nosaltres', s'ha celebrat conjuntament a tot Catalunya

Delegats i delegades de la UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han dut a terme avui dimarts 22 de maig una nova acció per reclamar millors salaris i més llocs de treball, acabar amb la bretxa salarial i garantir unes pensions dignes. La protesta, que s'ha celebrat conjuntament a tot Catalunya i porta per lema Ara ens toca a nosaltres, s'ha celebrat davant de la COELL, la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida.

Els sindicats UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida ja han avançat que si la situació no millora no descarten emprendre un seguit d'accions per trencar aquest bloqueig que es viu en l'actualitat

Ens trobem davant d'una mobilització important, ha afirmat José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. La situació no millora, la Patronat no vol negociar, i hem de trobar solucions ja, ha afegit. I és que aquesta situació s'està estenent com una taca d'oli, ha apuntat Aguilà, i per tant, cada dia afecta a més gent. No podem permetre que els preus continuïn pujant i els salaris dels treballadors es congelin o es baixin, ha continuat.

Els principals afectats serien les dones, els joves i els treballadors de més de 55 anys. En aquest sentit, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida ha animat a aquests col·lectius a sortir al carrer per reivindicar els seus drets. La situació d'avui en dia és igual o pitjor que fa uns anys quan va començar la crisi, ha apuntat. Però amb una diferència importants: Moltes empreses ara registren guanys i no els volen repartir amb els treballadors. I això no és just, ha matisat.

Comentaris
Més a Societat