02.12.2021 |

Sopar de Lluna Plena en l'Arrosseria Antoni Rubies d'Artesa de Lleida

Sota el títol Gin Pairing, Antonio Rúbies ha preparat aquest singular menú a les nits del cap de setmana del mes de novembre (divendres i dissabtes) on els gintònics mariden amb els diferents plats de peix, carn i postres
Antonio Rúbies i el seu equip presenten les ginebres del maridatge ©JosepAPérez
Antonio Rúbies i el seu equip presenten les ginebres del maridatge ©JosepAPérez
Sopar de Lluna Plena en l'Arrosseria Antoni Rubies d'Artesa de Lleida

L'Arrosseria Antoni Rubies d'Artesa de Lleida ha reprès enguany els seus sopars de maridatge amb gintònics i aquest divendres el va dedicar a la Lluna Plena. Aprofitant que l'astre es trobava en el seu punt àlgic, Rúbies va proposar una ginebra "lunar" (Gin Hendricks Lunar), que inclou flors que s'obren amb llum de lluna.

Les ginebres Hendricks Lunar, Sipsmith London Dry Gin i Vall d’Aran Dry Gin ©JoepAPérezEl xef de l'arrosseria va arrencar la vesprada amb un tàrtar de gamba blanca, salicòrnia i merengue d'all negre de primer, que va regar amb el gintònic d'Hendricks Lunar. El menú es completava amb Calamarsets de platja amb ceba dolça i foie-gras saltat, una combinació insuperable, de textures i sabors, que va acompanyar la ginebra Hendricks. 

Rúbies va fer el salt a les carns amb una terrina de garrí lacat, i per trencar el toc, greixos del plat es va combinar a la perfecció amb l'aquímia de la ginebra Sipsmith London Dry Gin. En les postres, un pastís de full amb nabius, cassís i galeta dalgona, dolçor de fruites del temps que van maridar amb la ginebra Vall d’Aran Dry Gin, i un toc de color, per contrastar amb els fruits vermells de les postres, amb una tònica rosa.

Sota el títol 6è Gin Pairing, Rubies ha preparat aquest singular menú a les nits del cap de setmana del mes de novembre (divendres i dissabtes) on els gintònics mariden amb els diferents plats de peix, carn i postres

Les ginebres amb classe

Preparant el gimtònic amb Hendricks Lunar ©JosepAPérezGin Hendricks Lunar està elaborada amb flors que només floreixen sota la llum de la lluna. Es tracta d'una edició limitada que vol retre homenatge a la influència del satèl·lit sobre la natura de la Terra. Segon els elaboradors d'aquest destil·lat lunar "la base botànica de la ginebra és un misteri i s'explica millor si s'experimenta com un tot. Inspirada en els fenòmens que la lluna exerceix sobre la flora dels jardins del Gin Palace de la nova destil·leria per a crear Hendrick's Lunar; la nova ginebra segueix amb el perfil de la casa, sumant, però frescor amb notes cítriques i un delicat joc aromàtic que aporten els accents florals".

Sopar de Lluna Plena en l'Arrosseria Antoni Rubies d'Artesa de Lleida
comentaris