08.04.2020 |
Territoris.cat

 El subdelegat del govern Jose Crespín assegura que la "inacció" del Govern "paralitza" la gestió dels municipis

El subdelegat del govern a Lleida, Jose Crespín, en l'esmorzar de Nadal amb la premsa
El subdelegat del govern a Lleida, Jose Crespín, en l'esmorzar de Nadal amb la premsa
 El subdelegat del govern Jose Crespín assegura que la "inacció" del Govern "paralitza" la gestió dels municipis

El subdelegat del govern de l'Estat a Lleida, Jose Crespín ha explicat en l'esmorzar de Nadal amb la premsa de Lleida que en les visites que ha fet a ajuntaments des que és subdelegat, en total 65, hi ha alcaldes que li reclamen que es torni a fer política i que es torni a governar per solucionar problemes. En aquest sentit, Crespín ha puntualitzat que el president Torra hauria d'escoltar els seus alcaldes, els d'Esquerra i els de Convergència.

El subdelegat ha afirmat que a hores d'ara, l'estat és la única institució que governa i que els alcaldes estan preocupats, i volen saber cap a on anirà tot això

Els representants dels mitjans de comunicació de Lleida amb el subdelegat del Govern de l'Estat, Jose CrespínQuant al dispositiu policial d'aquest divendres, José Crespín, ha explicat que el reforç dels cossos policials l'han estudiat els tècnics i s'ha portat des de Barcelona. En el cas de Lleida, el subdelegat ha dit que la policia espanyola i la Guardia Civil estaran a disposició del que determinin i necessitin els Mossos d'Esquadra. 

Pel que fa al Consell de Ministres previst per aquest divendres a Barcelona, Crespín ha celebrat les mesures ja anunciades pel govern de Pedro Sánchez, com ara l'increment del salari mínim interprofessional, la pujada de sou als funcionaris i les mesures per eradicar la violència masclista, i ha afegit que està segur que en aquest Consell s'aprovaran mesures que beneficiaran a Catalunya i també a Lleida.

José Crespín, que és el subdelegat més jove de tot l'estat i que aviat complirà sis mesos en el càrrec, ha explicat a la premsa que en aquests sis mesos al capdavant de la subdelegació de Lleida s'han fet 300 activitats entre trobades i visites territorials i què s'ha marcat dos objectius, la presència al territori i l'obertura de portes de la institució.  

Comentarios