11.08.2020 |
Territoris.cat

El territori es mobilitza en suport a la vaga general en rebuig a la sentència de l'1-O

Al Pla d'Urgell a primera hora del matí, unes dues-centes persones van tallar l'A-2 en el terme de Fondarella, en els dos sentits de la circulació, una actuació que es va prolongar durant dues hores,
Vaga del 18 d'octubre a Mollerussa
Vaga del 18 d'octubre a Mollerussa
El territori es mobilitza en suport a la vaga general en rebuig a la sentència de l'1-O

El territori va donar suport de manera majoritària a la vaga del 18 d'octubre, amb concentracions de tots aquells que no s'havien desplaçat a Barcelona, acompanyant a les Marxes per la Llibertat.

Vaga general del 18 d'octubre a LleidaA Lleida al voltant de 6.000 persones, la major part d'elles estudiants, van sortir de rambla d'Aragó, a l'altura del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) i van avançar en direcció a la plaça Ricard Vinyes sense tenir un recorregut determinat. La capçalera va continuar en direcció al passeig de Ronda i després es va dirigir cap al Centre Penitenciari de Ponent on es van produir uns moments de tensió perquè es van desplegar diferents efectius antiavalots dels Mossos d'Esquadra a les portes d'accés a la presó.

Vaga general del 18 d'octubre a Lleida 2Després de caminar uns quilòmetres, un centenar d'estudiants va tallar l'A-2 en els dos sentits de la marxa mentre efectius dels Mossos d'Esquadra van desviar el trànsit que es va veure afectat per algunes retencions.

Al Pla d'Urgell a primera hora del matí, unes dues-centes persones van tallar l'A-2 en el terme de Fondarella, en els dos sentits de la circulació, una actuació que es va prolongar durant dues hores, provocant importants retencions. Els Mossos d'Esquadra van desviar el transit per l'antiga N-II.

Vaga del 18 d'octubre a Mollerussa 2A Mollerussa, al voltant d'un miler de persones es van concentrar a la rotonda de la Creu Roja, per fer una manifestació que va recórrer el carrer Ferrer i Busquets fins a la plaça de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell.

La major part dels municipis de la demarcació de Lleida, es van afegir a la vaga general, mantenint els serveis mínims d'atenció a la ciutadania. Pel que fa al comerç el seguiment va ser desigual.

El territori es mobilitza en suport a la vaga general en rebuig a la sentència de l'1-O
comentaris