26.11.2020 |
Territoris.cat

L'economista Sergio Rodríguez, el consultor Xavier Roca i  la coach Alícia Romero, ponents de la I Trobada d'autònoms i empreses de Lleida   

Laia Romà i Sara Millas impulsores de la Trobada d'autònoms i empreses de Lleida
Laia Romà i Sara Millas impulsores de la Trobada d'autònoms i empreses de Lleida
L'economista Sergio Rodríguez, el consultor Xavier Roca i  la coach Alícia Romero, ponents de la I Trobada d'autònoms i empreses de Lleida   

El desenvolupament empresarial de Lleida i les seves comarques serà el punt de confluència per excel·lència, del teixit empresarial i emprenedor del nostre territori, en la I Trobada d'autònoms i empreses de Lleida, que tindrà lloc el dissabte 9 de juny a l'Hotel Condes de Urgel de Lleida.

CARTELL TROBADATot a punt per a un encontre B2B en el qual les empreses petites i mitjanes tindran l’oportunitat d’ampliar la seva base de clients, crear nous contactes de qualitat i trobar sinergies que afavoreixin el seu èxit professional. La iniciativa va sorgir de la mà d'Eulàlia Romà i Sara Millàs, impulsores respectivament de plataformes llançadora que fomenten les sinergies entre emprenedors i petites empreses, i contribueixen a accions per incentivar, entre altres coses, les relacions comercials.

La cita tindrà una doble finalitat: fomentar el networking i contribuir a una causa solidària. Els assistents a més de participar en les SMART Presentations, ponències i dinar-networking, col·laboraran amb les associacions AREMI, a la qual es destinarà els beneficis que s'obtinguin pel seu proper projecte de construcció d'una banyera especial per fer sessions d'hidroteràpia, i també amb Down Lleida, que participaran en les SMART Presentations de l'esdeveniment i oferiran punts de recepció i d’informació per als assistents. L'acte estarà conduït pel periodista Santi Roig.

La trobada està patrocinada per Plusfrec - Supsa Supermercats Pujol S.L., Territoris.catDiputació de Lleida. 

 

Ponències d'experts en l'àmbit de l'emprenedoria i empresa

Xavier RocaXavier Roca oferirà la primera de les conferències Desmarca't - desenvolupa amb èxit la teva marca personal. L'actual president de l'entitat Club Esade Alumni de Lleida és llicenciat en Administració i Direcció d'empreses,  Master in Business Administration i Master in Trade fair Management, i també consultor de màrqueting especialitzat en mercat, comportaments del consumidor i marca personal. 

Sergio Rodríguez ClarianaLa segona ponència anirà a càrrec de Sergio Rodríguez Clariana, sota el títol de Per què les empreses familiars no arriben a la tercera generació? Aquest economista, format als EUA al Babson College (Boston), com diu ell mateix, es dedica a estructurar i reestructurar empreses amb dificultats, fent menció a l’especialització en Empresa Familiar que són la majoria d’empreses i que tenen unes problemàtiques repetitives.

Alícia RomeroEl programa continuarà amb la ponència Neutraliza a tus fantasmas a càrrec d'Alícia Romero, docent vocacional, coach en educació i neuroeducadora amb més de comptar amb 15 anys d'experiència en la dinamització de grups. Combina la seva tasca professional com a mestra de cicle de grau superior en lntegració Social amb la redacció d'articles de desenvolupament personal i social i, la formació a equips docents per a millorar el procés d'aprenentatge.

Per finalitzar, està prevista una última intervenció a càrrec de Sandra Zapatero, Presidenta de la Confederació de treballadors autònoms de Catalunya (CTAC).  Cal destacar la participació de la JCI Lleida en aquesta I Trobada d'autònoms i empreses de Lleida

Ens agradaria que la trobada fos un referent respecte a l'elaboració d’opinió empresarial,  per als organismes públics i les forces socials, en tots aquells temes que afecten el desenvolupament empresarial de Lleida i província, apunten les organitzadores de l'esdeveniment, Eulàlia Romà i Sara Millàs.

A causa de la bona acceptació que està tenint la iniciativa, l'organització recomana dur a terme la inscripció al més aviat possible, el termini finalitza el dia 7 de juny, i les places són limitades. El preu de la inscripció per participar en el programa complet, amb dinar inclòs és de 50 euros. Els interessats/des poden inscriure's i comprar les entrades de l'esdeveniment a través de l’aplicatiu Eventbrite

 

Programa de l’acte:

De 9:00 a 13:30 Expositors a l’entrada de la sala.

9:00 a 9:30 - Recepció participants. Checklist dels assistents.

9:30 - Presentació de l’esdeveniment - Santi Roig. Parlaments autoritats.

Benvinguda Sra. Eulàlia Romà i Sara Millàs, Organitzadores de la Trobada i Grups.

10:00 - 10:45 - Primera ponència. Xavier Roca: Desmarca't - desenvolupa amb èxit la teva marca personal.

10:45 - 11:30 - Segona  ponència. Sergio Rodríguez Clariana. Per què les empreses familiars no arriben a la tercera generació?

11:30 - 11:50 - Coffee Break /networking entre els assistents, ponents i organització. Gràcies a Plusfresc.

11:50 - 12:30 - Tercera ponència. Alicia Romero - Neutraliza a tus fantasmas.

12:30 - 13:15 - Sandra Zapatero - Pendent.

13:30 - 14:30 -  Smart Presentations. Networking a l’Espai Smart Presentations.

14:00 a 14:25 - Tancament de la Trobada.

14:30 - Dinar networking de la Trobada.

 

L'economista Sergio Rodríguez, el consultor Xavier Roca i  la coach Alícia Romero, ponents de la I Trobada d'autònoms i empreses de Lleida   
comentaris