01.03.2021 |
Territoris.cat

Agramunt comptarà aquest Nadal amb una pista de patinatge per dinamitzar el comerç

Simulació pista patinatge Agramunt inteior
Simulació de la pista patinatge que s'instal·larà aquestes festes a Agramunt
Agramunt comptarà aquest Nadal amb una pista de patinatge per dinamitzar el comerç

Els comerços d’Agramunt, juntament amb l’Ajuntament, han ideat una nova campanya per dinamitzar el comerç local de cara les festes de Nadal. Concretament, aquest any s’ha decidit instal·lar una pista de patinatge que estarà ubicada a la plaça del Pou del 8 de desembre al 7 de gener. Amb aquesta iniciativa, la finalitat de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament és dinamitzar el comerç local, que la pista de patinatge sigui un complement perquè la gent no marxi a comprar fora i que possibles compradors d’arreu vinguin a Agramunt. A més, amb la seva ubicació a la plaça del Pou es fa valdre un espai de confluència natural dels diversos eixos comercials.

Nova campanya de la marca 'Agramunt T'estima'

Segons han informat des del consistori, tots els comerços i establiments adherits a la campanya tindran a la seva disposició uns tiquets que podran repartir entre els seus clients quan realitzin una compra. Aquest tiquet els donarà dret a poder patinar durant 20 minuts de forma gratuïta. L’obertura al públic de la pista de patinatge coincidirà amb el Mercat de Nadal del dia 8 de desembre i s’allargarà fins passat Reis.

A més a més, totes les persones que vulguin patinar i no tinguin un tiquet propi de la campanya, podran adquirir tiquets a la mateixa instal·lació a un preu de 3 euros que inclou l’entrada i el lloguer de patins. La instal·lació tindrà una grandària de 135 mi hi podran patinar unes 60 persones al mateix moment.

Aquesta és la segona acció de la marca Agramunt T’estima que ha estat consensuada amb els comerciants d’Agramunt. Cal recordar que l’any passat, coincidint amb les festes de Nadal, es va dur a terme  una campanya d’intercanvi d’unes butlletes per unes capses màgiques.

Agramunt comptarà aquest Nadal amb una pista de patinatge per dinamitzar el comerç
comentaris