01.07.2022 |

El músic vilanovenc Asori actuarà a l'Ateneu de Tàrrega

Enric Ayguadé està immers en la presentació del seu àlbum debut 'Estavellar-se i tornar a la carretera'

Asori
Asori
El músic vilanovenc Asori actuarà a l'Ateneu de Tàrrega

Asori, alter ego del músic de Vilanova de Bellpuig Enric Ayuguadé, actuarà el dissabte 18 de juny al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Ho farà en el marc del cicle 'Vesprades. Música als ateneus', coorganitzat per la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d'Ateneus de Catalunya i la Casa de la Música de Lleida, l'Alt Pirineu i Aran

Asori és el projecte personal, transversal i terapèutic d'Ayguadé, que posa ritme a cançons i textures sonores que expliquen vivències i emocions.

Asori és pop escrit en català, composició i autoproducció que es materialitzen al disc 'Estavellar-se i tornar a la carretera' (coproduït pel músic argentí Tomás Aristimuño), un àlbum que marca l'inici de la seva autonomia com a artista (2022).

Ayguadé comparteix escenari amb en Jorge, en Tomás i en Gresham, en un directe que acaba d'estrenar a Barcelona i Lleida enmig dels seus dos primers singles, 'La Força' i 'Apolo''.

També formen part del cartell d'artistes de 'Vesprades. Música als ateneus' Ares Gratal, Helen, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González

El músic vilanovenc Asori actuarà a l'Ateneu de Tàrrega
comentaris