05.08.2020 |
Territoris.cat

Claravalls abaixa el teló del festival d'art escèniques PÚBLIC!

Mig miler d'espectadors han assistit a les quatre actuacions que han tingut lloc als pobles del municipi

Claravalls abaixa el teló del festival d'art escèniques PÚBLIC!

Tàrrega ha tancat aquest cap de setmana la segona edició del cicle d'arts de carrer PÚBLIC!, que ha tingut lloc als pobles d'Altet, la Figuerosa, Santa Maria de Montmagastrell i Claravalls.

El teló es va abaixar dissabte 25 de juliol a Claravalls amb la representació de 'La Rambla de les Floristes', a càrrec de la companyia lleidatana El Celler d'Espectacles

En total mig miler d'espectadors han assistit a les quatre actuacions que han tingut lloc als pobles del municipi on s'ha pogut gaudir d'espectacles de circ, teatre, acrobàcies i bon humor.

La programació cultural a Tàrrega no ha baixat el ritme durant l'estiu i aquest dissabte també es van presentar dos llibres a càrrec d'autors locals a la plaça Sant Antoni, dins del marc Km Cultural. Eduard Ribera va donar a conèixer el volum de microrelats 'El peix que volia ser home' (Narratives de l'Escriptori) i Carme Estadella Bagué va presentar el conte 'El cant de les sirenes encara sona', que compta amb les il·lustracions de l'artista targarina Camil·la Minguell.

Claravalls abaixa el teló del festival d'art escèniques PÚBLIC!
comentaris