El Consell Comarcal de l’Urgell posa a disposició del teixit empresarial el programa Reempresa

Es tracta d'un projecte que s'està implementant a Lleida i compta ja amb més de 215 empreses inscrites i més de 270 persones interessades a la demarcació

Acte Reempresa  CClUrgell (1) 2 interior
photo_camera Moment de la presentació del servei a l'Urgell aquesta setmana

A partir d’aquest mes de maig, el Consell Comarcal de l’Urgell disposarà d’un punt d’atenció oficial del Centre Reempresa de Catalunya i oferirà assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa  com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. El Consell Comarcal ha presentat aquest dimecres el programa Reempresa, que posa en contacte empresaris que volen vendre el seu negoci amb emprenedors disposats a comprar-lo. Reempresa és un projecte que s'està implementant a la província de Lleida fruit del conveni de col·laboració signat el passat mes de març entre GLOBALleida i la patronal Cecot.

Reempresa és fruit d'un conveni de col·laboració signat entre GLOBALleida i la patronal Cecot

La presentació va comptar amb la participació de Rosa Maria Perelló, alcaldessa de l’Ajuntament de Tàrrega; Salvador Bonjoch, president del Consell Comarcal de l’Urgell; Ramon Roca, president executiu de GLOBALleida; Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya, i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya. També va participar en l'acte  Vicenç Sala, testimoni que va explicar la seva experiència com a reemprenedor.Acte Reempresa  CClUrgell (1) texte

Actualment, la província de Lleida ja té més de 215 empreses inscrites al servei. Els motius de cessió d'aquestes empreses són diversos. En termes relatius, el 33% de les empreses cerquen relleu per jubilació o jubilació anticipada del propietari/a, el 12% per canvi de professió, l’11% per motius personals, el 7,5% per canvi de domicili i el 7% per problemes de salut, entre d’altres. Pel que fa a reemprenedors, ara mateix hi ha més de 270 persones a la demarcació interessades en el procés de reempresa. Pel que fa al nombre de reempreses d’èxit, a la província de Lleida ja són 73 el total d’empreses que no han hagut de tancar.

El nombre de 'reempreses', que no han hagut de tancar, puja ja a 73

Pel que fa als sectors de les empreses que busquen un reemprenedor, un 36% són del sector del comerç, un 30% de l'hostaleria, un 27% del sector serveis, un 6% del sector industrial i l’1% en altres sectors com la construcció.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement