L'estudiant de La Salle Mollerussa Guillem Boleda organitza un un Late Night amb Espartac Peran i l'Ana Boadas

Guillem Boleda va debatre amb Espartac Peran i l'Ana Boadas sobre la seva vida professional, l'estat actual de Televisió de Catalunya i la CCMA, i la televisió del futur i de com serà
Guillem Boleda en el late night amb Espartac Peran i l'Ana Boadas ©Territoriscat
photo_camera Guillem Boleda en el late night amb Espartac Peran i l'Ana Boadas ©Territoriscat

L'estudiant dels cicles formatius del centre La Salle de Mollerussa, Guillem Boleda va presentar en societat el passat divendres al vespre el seu treball de síntesi, per la qual cosa deixava de banda la teorització dels coneixements adquirits durant els dos anys de formació i el va materialitzar en un Late Night -un programa a l'estil de tertúlia Buenafuente- a Verdú, poble on resideix.

Guillem Boleda en el late night ©Territoriscat
Guillem Boleda en el late night ©Territoriscat

Guillem Boleda va plantejar el projecte en tota la seva amplitud, des del guió, l'escenari l'attrezzo, il·luminació, el so, ell mateix va conduir el programa, i es va encarregar de la producció, invitant als mediàtics Espartac Peran i l'Ana Boadas. El jove verduní va estructurar les seccions del show amb un monòleg, uns minuts d'humor radiofònic, entrevista als convidats, amb els quals va debatre sobre la seva vida professional, l'estat actual de Televisió de Catalunya i la CCMA, i la televisió del futur i de com serà. La vesprada es va completar amb un espectacle de màgia, tot amenitzat amb les interpretacions de la banda local Perifèrics, i la participació d'unes 150 persones.  

Guillem Boleda en el late night amb Espartac Peran i l'Ana Boadas ©Territoriscat
Guillem Boleda en el late night amb Espartac Peran i l'Ana Boadas ©Territoriscat

Amb un autèntic mestratge, Boleda va desplegar un plató perfectament il·luminat i amb una ambientació dissenyada per l'ocasió, un muntatge en el qual va comptar amb la col·laboració d'alguns professionals i companys d'estudis. Tot plegat per constatar la seva passió per la producció audiovisual en tota la seva amplitud, sector a què espera poder dedicar-se professionalment.    

El plató elaborat pel treball de Guillem Boleda
El plató elaborat pel treball de Guillem Boleda

Segons explica Guillem Boleda, la finalitat del programa és un treball de final de curs, però va més enllà d'aquest objectiu, ja que en un futur hi ha en ment la creació d'una productora audiovisual per crear i adaptar formats audiovisuals per a TV, ràdio, plataformes, entre altres. Boleda afegeix que ha sigut una bona manera per afrontar i comprovar com es gestiona un programa d'aquestes característiques.

Comentaris