L’obrador El Rosal del Grup Alba espera vendre 15.000 roses de galeta i xocolata

La pandèmia ha derivat a situacions noves com, per exemple, que moltes empreses volen comprar la rosa i regalar-la als treballadors, però aquests estan teletreballant i El Rosal també les pot fer arribar als seus domicilis
Les empleades de l'obrador elaborant les roses de galeta @GrupAlba
photo_camera Les empleades de l'obrador elaborant les roses de galeta @GrupAlba

L'obrador de galetes El Rosal del Grup Alba preveu vendre en la campanya de Sant Jordi d'enguany, al voltant de 15.000 roses de galeta i xocolata, en bona part gràcies a la presència en les xarxes i la venda en línia. L'entitat social targarina va haver de reinventar els circuits comercials a conseqüència de la pandèmia, i dur a terme solucions innovadores per al nou escenari que va obligar a adaptar la campanya i iniciar-se en món de la venda en línia amb l'eslògan roses x abraçades.

Les empleades de l'obrador elaborant les roses de galeta @GrupAlbaL'experiència de l'any passat i els canvis que ha generat la pandèmia com el teletreball ha obligat les responsables a apostar fort per la venda en línia i buscar solucions i accions per protegir encara més un producte que és delicat i que implica un transport

La pandèmia ha derivat a situacions noves com, per exemple, que moltes empreses volen comprar la rosa i regalar-la als treballadors, però aquests estan teletreballant i cal enviar-la a casa

Les roses de galeta i xocolata elaborades al Rosal @GrupAlbaPer aquest motiu El Rosal ha desplegat l'enginy per reforçar el producte amb un embalatge més dur i més protegit, fins i tot han canviat una mica la fórmula de la galeta per endurir-la lleugerament i treballen per trobar una fórmula de transport més sostenible i que tingui cura del que hi ha dins, ha explicat Núria Cendoya, una de les responsables de l'obrador.

La campanya de la rosa 2021 ha permès contractar a dues persones més que s'afegeixen a les 8 que ja treballen habitualment a l'obrador i d'aquestes 6 són persones amb discapacitat o risc d'exclusió.

Campanya a les xarxes amb un nou filtre a Instagram

El Rosal ha innovat aquest any també a les xarxes amb la creació d'un filtre interactiu a Instagram ideat per EV events que convida a l'usuari a fer una mossegada a la rosa virtual. El podreu descarregar al perfil de @galeteselrosal.

El dia de Sant Jordi, però el Rosal espera rebre fotografies de la rosa de veritat amb el hashtag #menjatlarosa ja sigui fent la mossegada i gaudint del seu sabor o regalant-la a la persona estimada

Sobre l'obrador de galetes El Rosal del Grup Alba

L'obrador de galetes El Rosal és un projecte d'emprenedoria social, un espai de treball inclusiu que dóna ocupació a persones amb discapacitat o en risc d'exclusió. El projecte forma part del Grup Alba, una entitat de referència a l'Urgell i a la Segarra.

El petit obrador El Rosal que es va fundar l'any 1920 per Josep Serra a Tàrrega. El 2003, la família proposa a l'Associació Alba continuar amb el negoci i es rellança la marca des d'un nou obrador que elabora galetes artesanes d'una en una, seguint un procés lent i meticulós.

La diversitat ens enriqueix i ens dóna una capacitat d'innovació original i diferent. La història dels arrugats, el nostre producte estrella, n'és un exemple.

comentaris