28.09.2020 |
Territoris.cat

L’Ajuntament de Castellserà instal·la reg soterrat al camp de futbol

Imatge del nou sistema de reg del camp de futbol de Castellserà
Imatge del nou sistema de reg del camp de futbol de Castellserà
L’Ajuntament de Castellserà instal·la reg soterrat al camp de futbol

L'Ajuntament de Castellserà ha finalitzat aquesta setmana la instal·lació del reg soterrat al camp de futbol, per tal de millorar així la qualitat del reg de la gespa natural i reduir notablement la despesa de temps que s'hi dedicava.

Els treballs van començar un cop acabada la temporada de futbol, a finals de maig, ja que part de la feina s'havia de realitzar al terreny de joc i evitar, així, el trasllat dels partits a altres camps. Van ser realitzats per l'empresa Jarditec de Golmés i ha costat poc més de 40.000 euros, finançats gràcies a l'ajut econòmic de la Diputació de Lleida, la Federació Catalana de Futbol i recursos propis.

S'han instal·lat un total de 15 aspersors, la majoria situats al perímetre del terreny de joc, per evitar fer malbé el camp. A més a més, s'han instal·lat dos dipòsits d'aigua que ajudaran a filtrar l'aigua que arriba directament del canal i a tenir prou cabal per fer cicles de regs complets. També s'ha procedit a sembrar totes aquelles zones malmeses per les obres i per l'ús habitual de la temporada.

Fa quatre anys es va engegar el projecte del primer equip amateur del Club Atlètic Castellserà, que havia sigut una gran reivindicació, i des de l'Ajuntament, tenint en compte que l'equip està a Segona Catalana, s'ha fet l'esforç de condicionar diversos espais del camp i, el reg soterrat, és la "inversió estrella".

Fins ara, el sistema de reg era manual amb aspersors distribuïts pel terreny de joc, i per aquest motiu la inversió permetrà un gran estalvi de temps a l'ajuntament, així com tenir un perfecte estat del terreny de joc, on no només juga el primer equip del Club Atlètic, sinó també els veterans i l'Escola de Futbol Urgell.

L’Ajuntament de Castellserà instal·la reg soterrat al camp de futbol
comentaris