30.11.2022 |
Territoris.cat

El Parc de Nadal de Tàrrega obre portes amb una cinquantena de propostes

Anterior edició del Parc de Nadal de Tàrrega
Anterior edició del Parc de Nadal de Tàrrega
El Parc de Nadal de Tàrrega obre portes amb una cinquantena de propostes

El Parc de Nadal de Tàrrega obre portes aquest dijous 27 de desembre, i fins al 4 de gener, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre, al Pavelló Municipal d'Esports i altres punts del Parc Esportiu. La Regidoria de Cultura, organitzadora de l'esdeveniment, dotarà així de propostes familiars nadalenques un espai total de 3.300 metres quadrats.

Podeu descarregar el programa d'activitats del Parc de Nadal de Tàrrega en aquest enllaç

L'emplaçament permetrà disposar de l'aparcament del Parc Esportiu, amb 200 places gratuïtes. Infants, joves i famílies hi trobaran múltiples al·licients educatius i lúdics com alternativa de les vacances, integrant un extens programa de fins a una cinquantena d'activitats: tallers creatius, atraccions, ludoteques, inflables, llits elàstics, rocòdrom, tir amb arc, sorral, tirolina, robòtica, ràdio, cultura popular,...

El trenet de Foment Tàrrega que recorre els carrers de la ciutat també farà parada al Parc de Nadal els dies 3 i 4 de gener

El Parc de Nadal, que celebra la trenta-tresena edició, també ampliarà el circuit de karts, monocicles i patinets elèctrics; i oferirà per segon any consecutiu la Room Escape, joc d'aventures en què els participants han d'aconseguir sortir d'una habitació fomentant el treball en equip. Després de l'èxit assolit l'edició passada, repetiran els jocs de realitat virtual gràcies a un simulador que permetrà viure aventures en el món digital. Cada tarda, a més, el públic gaudirà d'animació i sorpreses. 

L'organització també posa en marxa un concurs de fotografia a Instagram amb l'etiqueta #parcdenadaltàrrega

El preu de l'entrada, que es manté igual que les edicions anteriors, és de 4 euros (fins a 16 anys). També es pot adquirir un abonament de 3 dies a 10 euros i un abonament de 7 dies a 20 euros. Els majors de 16 anys tenen entrada de franc. La venda anticipada d'abonaments es fa a La Botiga del Museu (Carrer Major, 11).

El Parc de Nadal de Tàrrega obre portes amb una cinquantena de propostes
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement