Les Reines Zareen, Aisha i Naheed han substituït enguany a Verdú Ses Majestats d'Orient

Zareen, Aisha i la Naheed van detallar que el dia 6 tindrien tots els regals a les seves llars com és tradicional, i a partir d'aquest any s'intercanviaran la feina amb els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar
Les Reines d'Orient, Zareen, Aisha i la Naheed ©GuillemBoleda
photo_camera Les Reines d'Orient, Zareen, Aisha i la Naheed ©GuillemBoleda

La recent aparició del col·lectiu de jovent Els Coixos de Verdú ha aportat innovació i frescor al municipi de l'Urgell. Una de les primeres iniciatives ha sigut convidar a les Reines d'Orient, Zareen, Aisha i la Naheed perquè poguessin substituir a Sas Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. La nova entitat va arribar a un acord amb l'entitat ADACIT, que és l'encarregada d'organitzar el programa d'activitats nadalenques de Verdú.

Les Reines d'Orient, Zareen, Aisha i la Naheed ©GuillemBoledaEls Coixos de Verdú, tenien la voluntat d'oferir als nens i nenes del municipi l'oportunitat de conèixer altres personatges màgics i viure la fantasia de la festa d'una manera diferent, i també trencar els tòpics de gènere en la cultura popular i religiosa.

Les Reines van aprofitar l'estada del patge Gregori, el passat dia 2 de gener, per fer la seva presentació a Verdú, i explicar a la quitxalla el motiu de la seva arribada enguany.

Les Reines d'Orient, Zareen, Aisha i la Naheed ©GuillemBoledaLa Zareen és astrònoma, mira el cel i les estrelles, i així pot veure l’estrella d’Orient que indica el dia que els reis han d’anar a portar els regals als nens i les nenes. La Naheed és cartògrafa i fa els mapes perquè els reis sàpiguen per quins camins han de passar per arribar als vostres pobles i ciutats. I per últim, l’Aisha és enginyera galàctica, prepara tota la maquinària perquè els reis puguin viatjar.

Zareen, Aisha i la Naheed un cop es van presentar als nens i nenes, van detallar que el dia 6 tindrien tots els regals a les seves llars com és tradicional, i a partir d'aquest any s'intercanviaran la feina amb els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar. 

  

Comentaris