Sebastià Caus integra el projecte Sakura en l'espai Mas de Colom-Casa Borges

El concepte Sakura es convertia el passat dissabte en el primer projecte artístic que ocupa els espais efímers de l’antiga masia del Mas d’en Colom (Tàrrega) recentment rehabilitada per Borges International Group sota la denominació de Mas de Colom-Casa Borges
Sebastià Caus Instal·lacióMas de Colom-Casa Borges ©Territoriscat
photo_camera Sebastià Caus Instal·lacióMas de Colom-Casa Borges ©Territoriscat

Sebastià Caus va establir un diàleg amb els ametllers de la Segarra amb la voluntat de poder extreure l’essència de la seva floració per convertir-la en obra d’art. El fotògraf i creatiu cerverí, podríem dir que es va inspirar en el concepte oriental Sakura basat en la floració dels cirerers.

Caus persegueix cada any els instants irrepetibles de la floració dels ametllers, per extreure’n obres úniques, que respiren l’espiritualitat de l’entorn natural propi

Sebastià Caus Instal·lacióMas de Colom-Casa Borges ©Territoriscat
Sebastià Caus Instal·lacióMas de Colom-Casa Borges ©Territoriscat

El concepte Sakura es convertia aquest dissabte en el primer projecte artístic que ocupa els espais efímers de Mas de Colom-Casa Borges.

Sakura s’annexiona a una nova experiència immersiva en una diada de floració del ametllers oberta al públic adult, amb totes les entrades exhaurides.

Sakura es fusiona durant un temps en un espai patrimonial històric i singular, envoltat per 70 hectàrees de joves plantacions en regadiu d’ametllers, pistatxers, nogueres i oliveres. Un mosaic agrari integrat amb l’entorn natural protegit i tutelat un Pla d’Acció per la conservació de la biodiversitat i el projecte OBA (Observatòri de la Biodiversitat Agrària).

Comentaris