29.06.2022 |

Tàrrega posa a punt el recinte de les piscines municipals d'estiu

La temporada de bany tindrà lloc del 18 de juny al 4 de setembre, i s'oferiran nous abonaments adreçats a les persones usuàries de la piscina coberta

Treballs de manteniment a les piscines d'estiu de Tàrrega. Fotografia: Ajuntament de Tàrrega.
Treballs de manteniment a les piscines d'estiu de Tàrrega. Fotografia: Ajuntament de Tàrrega.
Tàrrega posa a punt el recinte de les piscines municipals d'estiu

El pròxim dissabte 18 de juny arrencarà la temporada de bany a les piscines municipals de Tàrrega.

Com a novetat, s'ha habilitat una nova entrada al recinte des del vestíbul del Complex Piscines Tàrrega (piscina coberta) de manera que ambdues instal·lacions compartiran accés

L'Ajuntament de Tàrrega manté els preus d'entrades i abonaments. Així, l'individual per adults costa 75 euros; l'infantil, 55 euros; per a persones jubilades, 45 euros; i el familiar, 145 euros.

Alhora, s'ofereix la possibilitat d'adquirir un abonament de 25 banys a 60 euros i, com a novetat, un de 40 banys per 100 euros.

Pel que fa a les entrades individuals, els preus són 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L'accés serà lliure per als infants menors de 3 anys.

També es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l'entrada a 1 euro i l'abonament a 30 euros (el mateix preu s'aplicarà als seus acompanyants i monitors)

Així mateix, s'ha de destacar que les persones abonades a la piscina coberta gaudiran de preus avantatjosos en adquirir abonaments de les piscines d'estiu (individual per adults a 45 euros i per a majors de 65 anys, a 25 euros).

Les persones amb discapacitat que siguin usuàries de la piscina coberta podran adquirir l'abonament per 15 euros (el mateix import s'aplicarà al seu acompanyant si també és abonat mentre que, si no ho és, el preu serà de 30 euros).

A més, durant el mes d'agost, quan es realitzaran tasques de manteniment de la piscina coberta, els abonats tindran accés lliure a les piscines d'estiu. 

Les piscines municipals d'estiu de Tàrrega romandran obertes de dilluns a diumenge, de 10.30 a  19.30 hores, fins al 4 de setembre

Per altra banda, les piscines municipals d'Altet i Claravalls també començaran la temporada el 18 de juny i els preus públics no han experimentat variacions amb relació a l'any passat. La temporada de bany a Altet i Claravalls finalitzarà el diumenge 31 d'agost.

Tàrrega posa a punt el recinte de les piscines municipals d'estiu
comentaris