Torrons Vicens presenta el torró sorgit de la creativitat d'Albert Adrià i Josep Andrés

Les propostes de la factoria I+D de Vicens es completen amb el Torró Textures de Llimona, el Torró de Polvoró amb canyella i el Torró de Macadàmia amb vainilla Bourbon de Madagascar
Àngel Velasco i Albert Adrià presenten els xocolates Jolonch @JosepAPérez
photo_camera Àngel Velasco i Albert Adrià presenten els xocolates Jolonch @JosepAPérez

Com bé essent tradicional en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, la companyia Torrons Vicens aprofita el certamen per presentar les seves novetats. De l'any 2016 l'empresa urgellenca compta amb la complicitat de gurus de la gastronomia que han fet possible incorporar als productes Vicens el toc creatiu i original que els diferencia. Una estratègia que també pretén aconseguir desestacionalitzar un producte tradicionalment nadalenc per traslladar-lo a les cartes gurmet.

Espai de degustació a la Fra del TorròEnguany Torrons Vicens ha presentat, en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt que se celebra el 8 i 9 d'octubre, les noves varietats de torrons. Un d'aquests torrons torna a sorgir de l'obrador creatiu dels gurus gastronòmics  Albert Adrià i José Andrés. Segons explica el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco aquest nou torró és una col·laboració entre Albert Adrià i José Andrés: "Dos grans amics, que tenien ganes de fer alguna cosa diferent aquest any i han creat aquest torró".

Torrò Cherry Times Torrons Vicens 2021L'hem batejat amb el nom de  ‘Cherry Times', una varietat que fusiona la tradició i la innovació d’acord amb una barreja de cireres amb praliné de nous pacanes, cruixent d'arròs i toffee de Ras el hanout.

Velasco afegeix que aquest torró tindrà una espurna de solidaritat donat que l'import dels drets d'autor es destinaran al finançament de l'activitat en la Unitat de Càncer Infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu 

Torrò Texturas Limón Torrons Vicens 2021Però enguany hem completat les propostes de la factoria I+D de Vicens amb el Torró Textures de Llimona, el Torró de Polvoró amb canyella i el Torró de Macadàmia amb vainilla Bourbon de Madagascar. Es tracta de nous sabors originals i textures suggeridores amb les quals la companyia agramuntina vol mostrar al consumidor que de terres lleidatanes en sorgeixen productes d'una alt qualitat, assegura Velasco. 

Torrò Macadamia Vainilla Torrons Vicens 2021Pel que fa a la divisió de Xocolata Jolonch, la companyia ha presentat en la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, una nova gamma de 20 varietats de xocolates que han estat tutelades per l'enginy d'Albert Adrià. Es tracta de quatre gammes de producte Origen; xocolata amb licor, gustos florals i les varietats tradicionals.

Comentaris