Imprimir

Les Borges Blanques organitza una nova edició del Mercat de Segona Mà

garrigues | 03 de de desembre de 2013

El municipi celebra cada setmana dos mercats, un dimarts i l'altre els dissabtes.
El municipi celebra cada setmana dos mercats, un dimarts i l'altre els dissabtes.

El municipi celebra la 5a edició del Mercat de Segona Mà, que ja compta amb 13 parades inscrites

El carrer Nou de les Borges s'omplirà dissabte de parades que ficaran a la venda objectes de segona mà, des de joguines, llibres, estris per la casa i roba, sobretot infantil, que es podran adquirir durant l’horari d’obertura del Mercat de Segona Mà, de 09.00 a 13.30 hores. La iniciativa és una proposta de la regidoria de Promoció Econòmica que ha anat guanyant adeptes des de la primera edició (el passat mes de juny va arrencar amb tres parades i ara ja en són 13). La novetat és que el Mercat se celebrarà a partir d’ara el primer dissabte de cada mes, “una decisió que respon a les peticions dels paradistes, que reclamaven poder organitzar el Mercat a principis de mes, quan els clients tenen més poder adquisitiu”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta.

En aquest sentit Ribalta valora molt positivament el nombre creixent de parades inscrites al Mercat “perquè demostra la utilitat d’aquesta iniciativa, una oportunitat d’obtenir productes en molt bon estat en temps de crisi, o bé de desprendre’s de coses que ja no són necessàries i que poden servir per altra gent a qui li seran útils”. D’aquesta manera “es dóna una segona vida als objectes que els participants ja no volen i que d’una altra manera acabarien a les escombraries”, afirma el regidor. Els interessats en muntar una parada poden inscriure’s a l’oficina de Recaptació, a l’Ajuntament, i pagar 4 euros de taxes (2 euros si són veïns de les Borges), més 5 euros de fiança, una quantitat que els serà retornada en acabar la jornada.

D’altra banda la regidoria de Promoció Econòmica de les Borges ja treballa en l’organització del tradicional Mercat de Nadal, que tindrà lloc en els propers dies i que comptarà amb ofertes de productes típics nadalencs. A més d’aquestes dos cites, les Borges compta durant l’any amb més mercats, com els setmanals dels dimarts i els dissabtes, el Mercat de les Rebaixes, el Mercat de la Ganga i el Mercat a la Fresca, que va nàixer aquest estiu a través de l’Agrupació de Comerciants de les Borges.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/borges-blanques-organitza-nova-edicio-mercat-segona-ma/20131203140322028672.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]