Imprimir

Les Borges fomenta l’emprenedoria i afavoreix l’autoocupació

territoris.cat | 05 de de juny de 2013

Els tallers tenen lloc al Casal Marino de les Borges
Els tallers tenen lloc al Casal Marino de les Borges

L’Oficina Jove de les Borges organitza els propers dijous 6 i 13 de juny dues noves xerrades adreçades a conèixer els passos a seguir per autoocupar-se i crear el propi lloc de treball.  

Durant la primera, diferents joves emprenedors explicaran la seva experiència a l'hora d'emprendre un negoci i la següent serà un taller sobre l'autoocupació que permetrà conèixer totes les possibilitats i recursos que tenim a l'abast per emprendre. Les dues jornades tancaran el cicle “Primavera del Treball”, iniciat el passat 11 d’abril i que ha tractat diferents aspectes relacionats amb l'assessorament laboral.  

Les dues sessions, que tindran lloc al Casal Marino de manera gratuïta, s’adrecen a persones que vulguin iniciar un projecte i consisteixen en l'assessorament i en l’adquisició de recursos especialment enfocats a la creació de negocis comercials. La primera xerrada aportarà a la trentena d’assistents que l’Oficina Jove preveu que hi participin una visió molt realista de què és engegar i mantenir un negoci. D’altra banda, a la segona es treballaran els aspectes necessaris per a la posada en marxa de l’empresa i el seu bon funcionament.

Segons destaca la regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté, “amb aquestes últimes xerrades fomentarem l’emprenedoria i donarem suport als emprenedors garriguencs que opten per l’autoocupació com a sortida laboral. Aquesta és una alternativa a tenir molt en compte en temps de crisi com l’actual, donades les dificultats en què ens trobem a l’hora de buscar feina”.

El cicle “Primavera del treball”, dirigit principalment als joves del municipi, s’ha dividit en dues parts: la primera més dedicada a proporcionar diferents alternatives a l’hora d’introduir-se en el món laboral, així com a adquirir les eines a l’abast en la recerca de feina per compte d’altre. La segona part s’ha adreçat a conèixer els passos a seguir per autoocupar-se i crear el propi lloc de treball.  

De cara a la tardor l’Oficina Jove preveu organitzar un altre cicle de xerrades dedicat només a l’emprenedoria i l’autoocupació.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/borges-fomenta-l-emprenedoria-i-afavoreix-l-autoocupacio/20130604133648028272.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]