Imprimir

El cim del Mirapallars ja té el seu propi vi

territoris.cat | 20 de de setembre de 2019

La presentació del nou vi al tossal de Mirapallars - Celler Montsec
La presentació del nou vi al tossal de Mirapallars - Celler Montsec

El tossal de Mirapallars, un dels pics més alts de la serralada del Montsec (1684m) que es troba entre la Noguera i el Pallars Jussà, va acollir el dilluns 16 la presentació del nou vi Mirapallars en un tast molt especial i entorn únic.

El tossal de Mirapallars gaudeix d’unes vistes privilegiades de la plana de Lleida, Pallars Jussà i en dies clars fins i tot Montserrat

Vi Mirapallars - Celler MontsecEl tossal és visible des de gairebé totes les vinyes dels socis i viticultors del celler. Ara, esdevindrà el nom d’un dels vins més representatius, el MIRAPALLARS.

El vi, bàsicament és fet de la varietat Cabernet Sauvignon, una petita part de Cabernet Franc i un toc de Merlot, tot ajustat amb una criança curta amb bóta de roure francés que busca respectar el caràcter Montsec.

Vi Mirapallars - Celler Montsec

A la presentació del nou vi Mirapallars hi van assistir professionals de l’Hostaleria i sommeliers, i també el President de la Cooperativa d’Artesa, Josep Trepat, i el gerent, Josep Soldevila.

La pujada al cim va començar amb una aproximació amb tot terrenys fins als 1450m, i es va continuar caminant uns 2 km, 220 metres de desnivell, fins arribar a les vistes increïbles del cim.

Vi Mirapallars - Celler Montsec

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/societat/cim-mirapallars-ja-seu-propi-vi/20190920172931059085.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]