Imprimir

El Club Futbol Joventut Mollerussa incorporarà a les seves files un equip d'ACUDAM

territoris.cat | 13 de de gener de 2020

Conveni Club Futbol Joventut Mollerussa i l’ACUDAM
Conveni Club Futbol Joventut Mollerussa i l’ACUDAM

El Club Futbol Joventut Mollerussa i l'entitat social ACUDAM van signar aquest diumenge un conveni de col·laboració, que estableix la incorporació al club mollerussenc d'un equip conformat per jugadors amb discapacitat intel·lectual. L'equip, que participarà en les competicions de la Federació ACELL i en aquelles en què es considerin oportunes, es prepararà a partir d'ara en les instal·lacions del CFJ Mollerussa.

Amb l'acord, ambdues entitats col·laboraran i participaran en els esdeveniments i activitats que organitzin una o altra

Conveni Club Futbol Joventut Mollerussa i l’ACUDAMEn el decurs de l'acte també es va signar un acord amb el qual aquelles persones ateses a l'ACUDAM que ho desitgen, el carnet de soci de l'entitat esportiva de forma gratuïta, una iniciativa que ha estat possible gràcies a la col·laboració del Banc Sabadell.

Angelina Roure, presidenta de l'ACUDAM ha agraït al Club la voluntat de treballar plegats per afavorir la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en l'àmbit esportiu. Per la seva part, Jaume Vallverdú, president del CFJ Mollerussa ha donat molta importància al fet que l'equip de futbol de l'ACUDAM s'integri dins de l'organigrama esportiu del club i pugui competir amb l'equipació de l'entitat esportiva.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/esports/club-futbol-joventut-mollerussa-incorporara-seves-files-equip-dacudam/20200113171211061799.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]