Imprimir

Comença el procés de licitació de la reforma del bar Kiosk del Terrall

territoris.cat | 13 de de febrer de 2019

El bar Kiosk al Terrall de les Borges Blanques.
El bar Kiosk al Terrall de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges ha iniciat el procés de licitació de les obres de rehabilitació, reforma i ampliació del Bar Kiosk de les Borges, situat en ple centre de la capital de les Garrigues. L’equipament, de 135 metres quadrats, forma part del patrimoni i la història local de les Borges i actualment es destina al servei de bar, que es gestiona mitjançant concessió administrativa.

La reforma contemplada en el projecte compta amb un pressupost de 329.567,48 euros i preveu un termini d’execució de 5 mesos des de la seva adjudicació. Així mateix, el projecte de rehabilitació contempla una petita ampliació de la superfície útil de l’establiment per tal de poder encabir més usuaris.

Totes les empreses interessades a participar en el procés de licitació compten amb 20 dies a partir del dia 13 de febrer per a presentar les propostes

Cal recordar que l’equipament data dels anys 70, i des d’aleshores només s’han fet obres de manteniment. Donada l’antiguitat de l’edificació i de les instal·lacions que li són pròpies, el consistori ha decidit adaptar l’edifici a la normativa vigent, tant d’instal·lacions com de tancaments, motiu pel qual, el passat novembre, va aprovar el projecte per convertir l’immoble en un edifici eficient a nivell energètic.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/comenca-proces-licitacio-reforma-bar-kiosk-terrall/20190213161413054754.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]