Imprimir

Una delegació romanesa visita el Consell Comarcal de les Garrigues per parlar de cooperativisme

garrigues.cat | 05 de de juny de 2015

La delegació de Romania i els representants de les Garrigues al Consell Comarcal.
La delegació de Romania i els representants de les Garrigues al Consell Comarcal.

El Consell Comarcal de les Garrigues ha rebut aquest dijous la visita d’una delegació romanesa per parlar del projecte de cooperativisme que volen dur a terme al seu país i compartir experiències amb representants del sector a la comarca.

El Consell Comarcal de les Garrigues ha rebut aquest dijous, 4 de juny, la visita d’una delegació romanesa de la regió del Gorj per parlar del projecte de cooperativisme que volen dur a terme a Romania i poder compartir experiències amb representants de cooperatives de les Garrigues.

A la trobada hi han assistit el president del Gorj, Ion Calinoiu; el prefecte del Gorj, Alin-Vasile Vacaru; i el primari de la Bustuchin, Ion Ciocea; el president de Glinbens, Guzmán Aparicio; el president de la cooperativa de Cervià de les Garrigues, Enric Dalmau; el president en funcions del Consell Comarcal, Juli Muro; així com tècnics del Consell Comarcal.

Al llarg de la reunió, els representants romanesos han proposat a les autoritats comarcals fer un agermanament entre la regió del Gorj romanesa i la comarca de les Garrigues.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/delegacio-romanesa-visita-consell-comarcal-garrigues-per-parlar-cooperativisme/20150605190138029448.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]