Imprimir

Descomptes de fins al 70% al Mercat d'últimes rebaixes d'estiu de les Borges Blanques

garrigues.cat | 20 de d’agost de 2015

El Mercat dels dissabtes a la Plaça de les Borges.
El Mercat dels dissabtes a la Plaça de les Borges.

El proper dissabte, 22 d’agost, els carrers del Centre Històric i les façanes dels comerços de les Borges seran l’escenari del Mercat d’últimes rebaixes d’estiu, des de les 9.00 hores fins a les 14.00 hores.

El proper dissabte, 22 d’agost, els carrers del Centre Històric i les façanes dels comerços de les Borges seran l’escenari del Mercat d’últimes rebaixes d’estiu, des de les 9.00 fins a les 14.00 hores. Durant tot el matí, una quinzena de parades trauran a la venda els seus productes a preus molt reduïts, on es preveuen descomptes de fins al 70%, que s’afegiran a una altra quinzena de parades habituals del tradicional mercat dels dissabtes. 

El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha animat a la ciutadania garriguenca i lleidatana a venir a les Borges i aprofitar la coincidència d’aquests productes a preus molt assequibles, amb l’oferta dels productes habituals del mercat dels dissabtes.
 
L’acte està organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Lleida, la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de les Garrigues.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/descomptes-fins-70-mercat-d-ultimes-rebaixes-d-estiu-borges-blanques/20150820202019029536.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]