Imprimir

La Formació Professional de La Salle comparteix el carnestoltes amb els residents de la Llar Terres de Ponent

pladurgellaldia | 10 de de febrer de 2016

Imatge de grup de la celebració del Carnestoltes a la Llar Terres de Ponent
Imatge de grup de la celebració del Carnestoltes a la Llar Terres de Ponent

Alumnes i residents van celebrar la festa de carnestoltes que va estar amenitzada per l'equip de vídeo discjòquei i va cloure amb un berenar de germanor.

La celebració del carnestoltes es va viure aquest any, d'una forma especial entre els alumnes de la formació professional del col·legi La Salle i els residents de la Llar Terres de Ponent. Amb certa il·lusió, es va plantejar des de la Pastoral de l'escola organitzar per 3a vegada un carnestoltes força especial, que va incloure la confecció de la disfressa de Mr. Potato, per part dels alumnes de la Salle i els residents, sota les directrius de l'equip de la Llar Terres de Ponent.

Tot seguit es va passar a fer unes disfresses per classes que es van unir a les dels residents. La festa la va amenitzar l'equip de vídeo discjòquei de l'escola i va cloure amb un berenar de germanor.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/formacio-professional-salle-comparteix-carnestoltes-amb-els-residents-llar-terres-ponent/20160210192905033809.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]