Imprimir

Gran interès en la jornada sobre biogàs organitzada per l’Associació Leader de Ponent

territoris.cat/Consell Comarcal del Pla d'Urgell | 14 de de desembre de 2016

Presentació dels gerents Leader Ponent i Leader Ripollès
Presentació dels gerents Leader Ponent i Leader Ripollès

El programa ENFOCC, impulsa la sostenibilitat del model de desenvolupament dels territoris rurals catalans, fomentant l'estalvi i l'eficiència energètica

La jornada sobre biogàs que s’ha celebrat aquest dimarts en el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, organitzada per l’Associació Leader de Ponent, ha comptat amb la participació d’una cinquantena de persones, el doble del que estava previst.

En l’acte s’han impartit les ponències del Catedràtic d’Enginyeria Ambien-tal de l’UPC, Xavier Flotats, sobre subproductes orgànics, biogàs i energia, i la del Cap del Programa Gestió Integral de Residus Orgànics IRTA-GIRO, Francesc Xavier Prenafeta, sobre la miniaturitza ció i l’automatització, dos nous conceptes en el disseny de diges-tors anaerobis.

Un cop finalitzades les ponències, els assistents s’han traslladat a la instal·lació de biogàs, que l’empresa Som Energia té a Torregrossa, on han participat en una visita guiada. La jornada s’ha desenvolupat en el marc del programa ENFOCC, que impulsa la sostenibilitat del model de desenvolupament dels territoris rurals catalans, fomentant l’estalvi i l’eficiència energètica. 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/gran-interes-jornada-biogas-organitzada-per-l-associacio-leader-ponent/20161214154812037634.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]