Imprimir

Jordi Bonilla, primer premi del concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat

territoris.cat/Josep A. Pérez | 25 de de setembre de 2019

Jordi Bonilla i Ana Martínez, reben el premi del president Jaume Suau
Jordi Bonilla i Ana Martínez, reben el premi del president Jaume Suau

El jove mollerussenc Jordi Bonilla, i la professora de l'INS Terres de Ponent, Ana Martínez, tutora de l'estudiant, recollien aquest dilluns el primer premi del concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat. Un certamen que convocava per primera vegada el Centre de Recerques del Pla d'Urgell Mascançà, el president de l'entitat Jaume Suau, va lliurar el diploma de menció, i la resta d'obsequis al guanyador i professora.

Mascançà proposa publicar el treball La segona onada d'immigrants andalusos al Pla d'Urgell, en la pròxima revista de l'entitat.

Jordi Bonilla, que tot just ha començat el grau de periodisme a la Universitat Rovira i Virgili, ha considerat una bona oportunitat, per valorar els treballs, que poden tenir una repercussió, ja que molts estudiants trien temes molt interessants per a les seves recerques, és per això que va animar a altres estudiants de secundària a participar-hi.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/jordi-bonilla-primer-premi-concurs-treballs-recerca-batxillerat/20190925160628059182.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]