Imprimir

L'Ajuntament de Mollerussa reserva partida d'inversions desprès de tres anys

pladurgell | 25 de de novembre de 2014

Zona blava de l'avinguda Generalitat que s'alliberarà del pagament.
Zona blava de l'avinguda Generalitat que s'alliberarà del pagament.

La sessió plenària d'aquest dijous aprovarà les bases de contractació de la gestió del servei de zona blava, que preveu incrementar en 98 noves places en Ferrer i Busquets, l'antic bar de les piscines, Joaquima de Vedruna i 11 de Setembre.

L'Ajuntament de Mollerussa presentarà a l'aprovació del plenari d'aquest dijous la proposta de pressupost pel 2015, uns comptes que després de tres anys, inclouen una partida de 400.000 euros per inversions. Aquesta xifra l'ha desglossat aquest dimarts l'alcalde Marc Solsona, destacant que les quantitats més importants es destinaran a l'arranjament de carrers, amb una partida de 66.000 euros i a la compra de patrimoni, amb una partida de 73.000 euros.

En el cas de l'adquisició de patrimoni, Solsona ha explicat que es tracta dels terminis de l'operació de compra de l'habitatge que es troba en l'edifici consistorial, i una reserva per a noves adquisicions que el consistori està negociant.

La resta de la partida es distribueix, en les actuacions en la millora del mobiliari dels parcs infantils, instruments per l'Escola Municipal de Música, la compra de tres desfibril·ladors pels equipaments de pública concurrència, i el trasllat de la pista de skeeters del carrer Girona, entre altres.

Per altra banda el Ple aprovarà el plec de condicions per l'adjudicació de la gestió de les zones blaves. Amb la nova proposta el consistori incorpora 98 noves places d'estacionament que s'aplicaran al tram de Ferrer i Busquets, fins al passeig La Salle, el carrer 11 de Setembre, Joaquima de Vedruna, i l'espai que resultarà de l'enderroc de l'antic bar de les piscines, al carrer Llorenç Vilaró. El nou servei de zona blava també preveu que pugui incloure el pagament de l'estacionament mitjançant els dispositius mòbils.

La distribució de les zones d'aparcament d'horari controlat, també preveu desactivar les que es troben a l'avinguda de la Generalitat i la plaça de l'Estació, en considerar que ha disminuït de forma considerable l'activitat comercial de la zona.

El municipi comptarà amb aquesta nova distribució amb un total de 388 places de pagament, a les que s'ha d'afegir 486 gratuïtes que es troben en els solars buits, que van cedir els propietaris a canvi del pagament de l'IBI

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/l-ajuntament-mollerussa-reserva-partida-d-inversions-despres-anys/20141125171210014918.html


© 2020 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]